به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسینی معاون آموزش متوسطه شهر تهران در اختتامیه دومین جشنواره نوجوان خوارزمی که صبح امروز در تالار فرهنگ برگزار شد، گفت: شناسایی استعدادها، رغبت و توانایی دانش آموزان نباید به دورهی متوسطه دوم بسنده باشد.
وی ادامه داد: در این جشنواره 173 هزار دانش آموز شرکت کردند و به مرحلهی عملیاتی رسیدند همچنین کسب دانش و اطلاعات پایه، لازمهی ورود به جشنواره و بروز استعدادهای دانش آموزان است.
حسینی با بیان اینکه آنچه که می تواند دانش آموزان را از یکدیگر متمایز کند، فعالیت های خارج از مدرسهی آنها است و اینگونه دانش آموزان مورد ارزیابی قرار میگیرند، افزود: آنچه که آموزش و پرورش برای رسیدن به آن تلاش میکند، افزایش رشد اجتماعی در مدارس است.
معاون آموزش متوسطه شهر تهران با اشاره به اینکه تغییرات کتاب درسی دانش آموزان را به فعالیت در زمینه امور خارج از مدارس سوق می دهد، اظهار داشت: آموزش و پرورش سه محور را در این زمینه دنبال می کند تا با دور کردن ساختار غیر رسمی در مدارس، که مانع پیشرفت دانش آموزی می شود، رغبت دانش آموزان را به شرکت کردن در امور جشنواره ای افزایش دهد.
وی در پایان با اشاره به سه محور اصلی گفت: آموزشهای دانش آموزان نباید بسنده به کلاس درس باشد و باید در سطح گستردهای صورت بگیرد، در محور دوم ما تلاش میکنیم تا کسب دانش را به مرحلهی کاربردی برسانیم تا هر دانش آموزی بتواند استعداد خود را شکوفا کند و در محور سوم تلاش می شود که از محیط کتاب های درسی خارج شویم و به محیط فوق برنامهای برسیم تا در ارتقا کیفی چنین جشنواره هایی گام برداریم.
انتهاي پیام/