عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: افرادی که از غذاهای پر فیبر استفاده می کنند باعث کاهش ابتلا به سرطان می شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: میوه جات و سبزیجات که حاوی فیبر بالایی می باشند می توانند از عوامل کاهش ابتلا به هر گونه سرطان باشند.
وی افزود: افرادی که فیبر زیادی در دوران قبل از 20 سالگی مصرف می کنند، نسبت به افرادی که بعد از آن سن استفاده می کنند کنتر می توانند دچار ابتلا به سرطان شوند.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: بهتر است که افراد از سبزیجات، غلات و میوه های بیشتری در طول روز استفاده کنند تا سیستم ایمنی آن ها تقویت شده و باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان شوند.
 
انتهای پیام/ ب   

برچسب ها: فیبر ، کاهش ، سرطان ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.