به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهانبا اشاره به اینکه بیش از 10 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و غیرقابلمصرف معدومسازی شد، اظهار داشت: در این راستا از معاونت دادسرای عمومی شهرستان و با همکاری شهرداری منطقه انبارها تخلیه و این مواد غذایی فاسد جهت معدومسازی به محل دفن زباله شهرستان منتقل شد.
شهرام احتشامی افزود: از ابتدای اسفند سال گذشته تا اواخر تیرماه سال جاری در بازه زمانی پنجماهه بیش از 35 هزار و 850 کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و توقیف گردیده بود.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره یک اصفهان تصریح کرد: در راستای کنترل مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و نظارت ویژه بر شرایط تولید انواع مواد غذایی در کارگاههای مجاز و غیرمجاز در سطح منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک موفق به توقیف و جمعآوری مقادیر بسیار زیادی انواع مواد غذایی تاریخ گذشته، فاسد، تقلبی و غیرقابلمصرف شد.
وی ادامه داد: اکثر این مواد غذایی با توجه به فسادپذیر بودن در محل کشف با رضایت متصدی معدوم شده است.
احتشامی به کلیه متصدیان و فروشندگان مواد غذایی توصیه کرد که نهایت دقت
را در عرضه و تولید مواد غذایی داشته و امنیت و سلامت مواد غذایی را در سطح
شهر و روستا در اولویت اقدامات خود قرار دهند، در غیر این صورت پرونده
آنها به همراه گزارش تخلفات مربوطه به مراجع قضایی ارسال و برخورد لازم
انجام خواهد شد.
انتهای پیام/م