مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومت خبر داد:

بازداشت متهم‌ اصلی پرونده انبارهای لوازم‌ خانگی قاچاق/ارزش ۳۰ میلیارد تومانی کالاهای مکشوفه

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از بازداشت متهم اصلی پرونده کشف 25 انبار بزرگ لوازم خانگی خبر داد.

بازداشت متهم‌ اصلی پرونده انبارهای لوازم‌ خانگی قاچاق/ارزش ۳۰ میلیارد تومانی کالاهای مکشوفهبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان تعزیرات حکومتی، عبدالمجید اجتهادی مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی با بیان اینکه پرونده کشف انبارهای لوازم خانگی قاچاق در تعزیرات حکومتی استان البرز در حال رسیدگی است، اظهار داشت: در این پرونده، لوازم خانگی کامل مانند یخچال و جاروبرقی تحت عنوان قطعات وارد کشور شده و به جای عوارض 50 درصدی، عوارض 4 درصدی پرداخت کردند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: با توجه به اینکه محموله‌های قاچاق بعد از خروج از گمرگ، قاچاق محسوب می‌شوند، تاکنون دخالت کارکنان گمرگ در این پرونده ثابت نشده است.

اجتهادی با بیان اینکه نیروی انتظامی در گزارش اولیه خود، ارزش کالاهای قاچاق کشف شده را 8 میلیارد تومان اعلام و از متهم اصلی پرونده وثیقه 10 میلیارد تومانی گرفته شده بود، گفت: بعد از تحقیقات بیشتر و کشف انبارهای جدید، ارزش کالاهای قاچاق مکشوفه به 30 میلیارد تومان رسید.

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: پس از کشف انبارهای جدید، متهم اصلی پرونده در حین سفر از بوشهر به تهران در فرودگاه مهرآباد دستگیر شد و اکنون نیز در زندان رجایی شهر به سر می‌برد.

*صادرات لوازم خانگی قاچاق به خارج از کشور

اجتهادی در پاسخ به این سئوال که آیا لوازم خانگی مکشوفه در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد یا خیر، گفت: این اموال و کالاها طبق قانون در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌‌گیرد، اما با توجه به آئین‌نامه اجرایی مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به تصویب دولت هم رسیده، سازمان اموال تملیکی دیگر به سادگی نمی‌تواند اموال و کالاهای قاچاق مکشوفه را عرضه کند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بر این اساس، اگر کالاهای قاچاق مکشوفه، استانداردهای لازم را داشته باشد، مجدداً صادر می‌شوند. این کالاها به عنوان کالایی که از ایران صادر می‌شود باید تمام استانداردهای لازم را داشته باشد تا بازار هدف حفظ شود و آسیب نبیند.

این مقام مسئول در سازمان تعزیرات حکومتی ادامه داد: اگر هم کالای کشف شده، استانداردهای لازم را نداشته باشد، سازمان اموال تملیکی موظف به معدوم کردن آنها است؛ در هر صورت سازمان اموال تملیکی دیگر مانند گذشته اجازه عرضه کالا‌های قاچاق کشف شده را در بازار داخلی ندارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۲ مرداد ۱۳۹۵
فکر میکنم باید از راهی کارشناسی، قابل اجرا و دقیق این کالاها به پول و یا تسهیلات دیگری تبدیل شده و بصورت بدون بازپرداخت در اختیار تولیدکنندگان و کارخانجاتی قرار بگیرد که طی این سالها علیرغم صداقت و تعهد در برابر کشور و هموطنانشان آسیبهای جدی تا مرز ورشکستگی و حتی فراتر از آن قرار گرفته اند و دولت نیز با جرایم سنگین مالی بر این باندهای مافیایی خیانتکاراز درآمدی جهت برخورد دقیق تر و کارآمدتر با این پدیده شوم بهره مند شود.
به امید روزی که این پدیده شوم در کشورمان ریشه کن شده و امنیت و رونق اقتصادی در تمام زمینه ها در کشور حاکم و همه شهروندانمان از عدالت اجتماعی در تمام سطوح زندگی، و رفاهی در شأن یک انسان برخوردار و بهره مند باشند و در برابر خانواده ی خود شرمسار و سرافکنده نباشند.
ان شاء الله
آخرین اخبار