![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ؛ هادی فرشید سرپرست معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان گفت: دوره آموزش ضمن خدمت ویژه پرسنل اداری و امدادی جمعیت هلال احمربا عنوان دوره آموزش ضمن خدمت گزارش نویسی و آیین نگارش در مکاتبات اداریدر حال برگزاریاست .
وی افزود:این دوره آموزشی ازسوم مرداد با حضور 40 نفر از همکاران اداری و امدادی در سالن سمعی بصری ستاد آغاز و به مدت 2 روز ادامه دارد.
فرشید با اشاره به اینکه این دوره با هدف آشنایی پرسنل با نکات مهم و مورد توجه در مکاتبات اداری برگزار شده است ،گفت : ویراستاری ، نشانه گذاری و ارتباط نوشتاری در مکاتبات اداری ، اهمیت ارتباط و انواع آن از دیگر اهداف برگزاری این دوره ی آموزشی است.
انتهای پیام/ی