با استفاده از عکسبرداری MRI و بررسی نواحی مختلف مغز و ارتباطات عصبی بین سلول ها و نورون های مغزی می توان درصد هوش افراد را شناسایی کرد و نیازی به انجام تست های سنتی اندازه گیری میزان هوش نیست.
اکنون تست های سنجش هوش دارای درصد خطا در سطح بالا هستند و میزان زیاد سوالات و عدم آمادگی ذهنی فرد می تواند از دقت نتایج این نوع تست ها بکاهد.
در این تست ها مواردی چون میزان حافظه کوتاه مدت، استدلال و استنتاج، نتیجه گیری، قدرت درک و تشخیص تمایز بین اشیا ، توان ریاضی و سوالاتی از این دست مورد آزمون قرار می گیرد.
دانشمندان دانشگاه اونتاریوی کشور کانادا راستی آزمایی این شیوه جدید سنجش هوش را با استفاده از مقایسه نتایج شیوه قدیمی تست هوش بر روی بیش از 100 هزار داوطلب با عکسبرداری MRI بر روی گروهی دیگر از داوطلبان بدست آورده اند.
با استفاده از این شیوه جدید تست سنجش هوش می توان بیماری های روانی همچون اسکیزوفرنی ، اوتیسم، بیش فعالی، شیزوفرنی و اختلالات دوقطبی ناتوان کننده را نیز از سنین کم شناسایی کرد و به درمان بیماری پرداخت.
به گفته دانشمندان هنوز اسرار فراوانی در خصوص ویژگی ها و عملکرد مغز وجود دارد و در بیماران مبتلا به اختلالات روانی نوع متفاوتی از شبکه ارتباطات بین سلول ها و نورون های مغزی وجود دارد که باعث می شود مغز آنها به گونه ای متفاوت عمل کند و دستور به بخش های مختلف بدن ارسال کند.
محققان امیدوارند با استفاده از تکنیک نوین عکسبرداری از مغز بتوانند سطح هوش دانش آموزان را در مدارس به سرعت شناسایی کنند و متناسب با آن برنامه درسی آنها را تنظیم کنند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/