به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛مجید همتی افزود: این بیماری در دام بدون علامت بوده و صرفا با ایجاد یک تب خفیف طی 2 الی 7 روز دام را درگیر می کند و تشخیص این بیماری از روی ظاهر دام امکان پذیر نیست.
همتی داشتن حالت تهوع، بی اشتهایی، اسهال و استفراغ خونی، ضعف و درد شدید عضلانی و نهایتأ 3 الی 6 روز بعد، خونریزی زیرپوستی از جمله علائم وجود این بیماری در انسان برشمرد.
وی مهمترین عامل انتقال ویروس این بیماری کنه ها عنوان و بیان کرد:سایر راههای انتقال این بیماری تماس با ترشحات، خون و بافت دام و یا انسان آلوده به بیماری است.
همتی با اشاره به تکثیر حشرات به خصوص کنه ها درفصل بهار و تابستان گفت: لازم است دامداران و افرادی که با دام سروکار دارند نکات بهداشتی ضروری را رعایت کنند و خانم های خانه دار در زمان قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش یک بار مصرف استفاده کنند و شهروندان از خوردن گوشت نیمه پخت خودداری نمایند.
وی افزود:باید سم پاشی بدن دام و جایگاه نگهداری دام زیر نظر کارشناسان دامپزشکی حداقل دو بار با فاصله 15 روز صورت گیرد.
انتهای پیام/ح