به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،نظری افزود: از مجموع دو هزار بازدید از محل های تهیه، تولید و فروش حلیم، قنادی .شیرینی پزی ها و مراکز تهیه و فروش موادغذایی بالغ بر ۶۰۰ کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
وی با اشاره به کلر سنجی و نمونه برداری آب شرب شهرستان گفت: توسط کارشناسان بهداشت محیط بیش از یک هزار و ۱۴۰ مرحله کلرسنجی آب و ۹۵ مرحله نمونه برداری آب شرب شهرستان جهت آزمایشات باکتریولوژیک انجام گرفته است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی تربت جام خاطر نشان کرد: بازدید تیم های بازرسی بهداشتی ازمحل های تولید وعرضه شیرینی،آجیل فروشی،تهیه وتوزیع وفروش موادغذایی وظوروف پایه گیاهی درسطح شهرستان به شدت ادامه دارد.
نظری از همکاری، حمایت و پشتیبانی سایر نهادها که با بازرسین بهداشت محیط درجهت تأمین امنیت غذایی شهروندان داشتند تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام//