وی با بیان اینکه دستاوردهای روز دنیا به شرکت کنندگان توسط استادان مجرب ارایه می شود افزود: نخستین سالی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد متولی برگزاری کارگاه تغذیه است.
وی مشکلات عمده تغذیه را در مدیرت خدمات و دانش تغذیه دانست و اینکه افرادی که اطلاعات کامل و کافی در مورد تغذیه و رژیم غذایی صحیح ندارند فعالیت می کنند.
کارشناس مسول واحد تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت:مدیریت عادات غذایی و رژیم درمانی در بیمارستان ها بر عهده یک کارشناس تغذیه است.
مریم هاشمی در ادامه تصریح کرد: باید غذای بیماران در خود اشپزخانه بیمارستان و توسط کارشناسان تغذیه محتوای مواد غذایی تجویز و پخت شود.
گفتنی است؛ کارشناسان تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی خراسان از جمله بجنورد٬بیرجند٬ نیشابور٬گناباد تربت حیدریه و سبزوار در این کارگاه کشوری حضور فعال داشتند.
انتهای پیام//