به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۰ انجام شد نشان می دهد که انسانهای اولیه ی غارنشین در اروپا از گوشت انسان به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزمره، تغذیه می کردند.
یک مطالعه بر روی فسیل استخوان ها در اسپانیا نشان می دهد که آدمخواری یک بخش طبیعی از زندگی روزمره در حدود ۸۰۰ هزار سال قبل میان انسان های اولیه در اروپا بود.
خورده شدن استخوان انسانها حدود صدها هزار سال ادامه یافت
استخوان های به دست آمده از غاری که گِران دُلینا نامیده می شود نشانه هایی از بریدگی و سایر علایم را ارایه می دهد که توسط ابزارهای سنگی اولیه ایجاد شده اند. در میان استخوان های گاومیش کوهان دار آمریکایی، آهوی کوهی، گوسفند وحشی و سایر حیوانات، دانشمندان بقایای سلاخی شده حداقل ۱۱ کودک و فرد بالغ را پیدا کردند.
استخوان ها همچنین نشانه هایی از خرد شدن برای دستیابی به مغز مغذی درونشان را به نمایش می گذاشتند و شواهدی وجود داشت مبنی بر اینکه مغز قربانیان نیز ممکن است خورده شده باشد.
به گفته ی خوزه ماریا برمودز دی کاسترو، محققی که در این مطالعه همکاری داشت، علایم ضربه بر روی استخوان در قسمت قاعده ی جمجمه نشان می داد که سر افراد از بدنشان جدا شده بود. برمودز دی کاسترو از مرکز تحقیقات درباره ی تکامل بشر در بورگوس اسپانیا به نشنال جئوگرافیک گفت:« احتمالا آنها پس از آن جمجمه را برای خارج کردن مغز می شکافتند، مغز منبع خوبی از مواد غذایی به شمار می رود.»
فسیل استخوان ها در اسپانیا نشان می دهد که آدمخواری یک بخش طبیعی از زندگی روزمره بود
دانشمندان معتقدند که انسان های اولیه هم نوعانشان را برای تامین نیازهای تغذیه ای خود و نیز به منظور از بین بردن قبایل دشمن در همسایگیشان، می خوردند. خورده شدن استخوان انسانها حدود صدها هزار سال ادامه یافت و این نشانگر آن است که این عمل تنها به آن دوران که غذا کمیاب بود، محدود نبوده است!
منبع: بیتوته
انتهای پیام/