گودرزی افزود: این کارگاه زیرزمینی با گزارش مردمی شناسایی و مواد اولیه و فرآوری شده در آن ضبط و امروز معدوم شد.
وی گفت: مواد اولیه ای مانند برگه های خشک شده میوه و همچنین رنگ و طعم دهنده های مصنوعی و شیمیایی برای تهیه ترشک و لواشک ها به صورت کپک زده و در شرایط کاملا غیربهداشتی و ظروف نامناسب نگهداری می شد که خوشبختانه به موقع کشف و ضبط شدند.
رئیس مرکز بهداشت بروجرد به شهروندان توصیه کرد قبل از خرید هرگونه موادغذایی به کد بهداشتی، آدرس و شماره تلفن کارخانه و مکان تولید، علامت سیب بهداشت، آرم استاندارد و تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و از خرید مواد غذایی فله ای بی نام و نشان پرهیز نمایند.
وی افزود: شهروندان به منظور بهبود سلامت، بهداشت محیط و موادغذایی هرگونه گزارش بهداشتی از سطح شهر را به سامانه 190وزارت بهداشت و درمان و یا شماره 42530444 واحد بهداشت محیط شهرستان بروجرد گزارش دهند.
به گفته وی عوامل تهیه و توزیع ترشک و لواشک های غیربهداشتی با ورود ماموران نیروی انتظامی و مسئولان از محیط متواری شدند ولی این افراد شناسایی و تحت تعقیب هستند.
انتهای پیام/م