انجير منبع غنى فيبر غذايى می باشد و نقش عمده‏اى در جلوگيرى و رفع يبوست دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، انجير، قند زيادى دارد. 50 درصد انجير خشك را قند تشكيل می دهد. همچنين منبع خوبى از پتاسيم، منيزيم، كلسيم، فسفر و ويتامين ‏هاى C،B،Aاست.

انجير سديم و چربى ندارد و مانند ساير ميوه ‏ها بدون كلسترول است.

40 گرم انجير تازه با يك چهارم ليوان از خرد شده آن، معادل يك واحد ميوه است.

5/1 عدد انجير خشك معادل يك واحد ميوه يا 15 گرم كربوهيدرات است.

انجير بيش از ساير ميوه‏ ها املاح دارد.

انجير تعريق بدن را زياد می كند.

چاق‏كننده است و براى آنهايى كه می خواهند وزن اضافه كنند بسيار مفيد است. بدين منظور می ‏توان آن را با شير مخلوط كرد و در بين غذاها خورد.

جوشانده انجير خشك درمان‏ كننده التهاب مجارى دستگاه تنفسى، كليه، ذات‏الريه، ذات‏الجنب، سرخك، مخملك و آبله می باشد.

جوشانده غليظ انجير خشك براى رفع سرماخوردگى بسيار مفيد است و غرغره كردن آن گلودرد را برطرف می كند.

سوپ انجير بسيار مقوى است و براى افزايش شير در زنان شيرده مفيد است. براى تهيه سوپ، انجير نرسيده را با گوشت بپزيد.

ممكن است با خودتان فكر كنيد كه برگ انجير به چه دردى می خورد. در بعضى از كشورها، برگ انجير، جزوى از غذا می باشد.

برگ انجير براى ديابتى‏ها مفيد است و مقدار انسولين تزريقى مورد نياز براى شخص ديابتى را كم می كند.

برگ انجير به پايين آوردن ترى‏گليسيريد خون كمك می كند.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: انجیر ، یبوست ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار