منازل مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در آبادان بررسی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری بومی بوده که در فصل تابستان امکان ابتلا به آن بیشتر می‌شود و سال‌های گذشته نیز وجود داشته است.

علیرضا آموزنده افزود: تمام اقدامات لازم برای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در حوزه فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام گرفته و پیگیری‎‌های لازم را نیز انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای کنترل شیوع تب کریمه کنگو، گفت: بعد از طرح موضوع در هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی آبادان؛ کمیته دانشگاهی این بیماری شکل گرفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: برگزاری جلسات آموزشی در صدا و سیما با حضور معاون بهداشت، کارشناسان مرتبط، انجام مصاحبه رادیویی و جلسه با روسای بیمارستان‌ها و پرستاران کنترل عفونت و روسای دامپزشکی استان و شهرستان با حضور نماینده وزیر بهداشت از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا بود.

آموزنده بررسی اپیدمیولوژیکی موارد محتمل و پیگیری اطرافیان موارد گزارش‌شده، بررسی منازل موارد مشکوک، آموزش چهره به چهره به سوپروایزرهای کنترل عفونت بیمارستان‌ها و برگزاری کارگاه تب کریمه کنگو برای پرسنل را از دیگر اقدامات صورت گرفته در همین راستا برشمرد.

وی گفت: گزارش فوری به دامپزشکی در مواقع بروز موارد محتمل، برگزاری جلسه با فرمانداران شهرستان‌های تابعه دانشکده، برگزاری جلسه آموزشی برای بهورزان در مراکز روستایی و مساجد شهر چوئبده و چاپ و تکثیر بیش از 3 هزار پمفلت آموزشی نیز برای کنترلِ شیوع این بیماری اجرایی شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: سم‌پاشی 8 هزار و 850 متر مربع توسط دامپزشکی آبادان در روستای فیه و فیاضیه و 30 هزار متر مربع در چوئبده و همچنین سم‌پاشی دام‌ها در فیه و فیاضیه و تنگه 3 نیز صورت گرفته است.

آموزنده  گفت: خوشبختانه بیماری تحت کنترل بوده و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست؛ بیماران مبتلا نیز در چند روز گذشته درمان شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.