به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛اولیاء میرلاشاری افزود: ظرفیت 2 کشتارگاه صنعتی چابهار روزانه ذبح 750 راس دام سنگین است.
وی گفت: گوشت های استحصالی قبل از خروج از کشتارگاه ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی و سپس به قصابی ها ومراکز بسته بندی ارسال می شود.
وی افزود: به منظور پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه ها لاشه می بایست حداقل 24 ساعت در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای 4 درجه سانتی گراد بماند.
وی بیان کرد: مصرف کننده با مشاهده مهر بهداشتی دامپزشکی می تواند از کشتار مجاز دام اطمینان حاصل کرده و گوشت را خریداری کند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان چابهاری می توانند در 2 کشتارگاه صنعتی برای ذبح دام های خریداری شده مراجعه و دام زنده خود را زیر نظر کارشناس بهداشتی دامپزشکی ذبح کرده و صحت آن توسط دامپزشک مورد تایید قرار گیرد.
انتهای پیام/ع