گفته شده که ادبیات کودک در پروسه فرهنگ‌سازی به عنوان پایه و اساس به حساب می‌آید، اما در عمل و به طور جدی به آن پرداخت نمی‌شود.

عبدالمجید نجفی، نویسنده کودک در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اهمیت و جایگاه ادبیات کودکان اظهار داشت: این موضوع بارها و به کرات مورد بحث و تفحص قرار گرفته است و گفته شده که ادبیات کودک در پروسه فرهنگ‌سازی به عنوان پایه و اساس به حساب می‌آید، اما در عمل و به طور جدی به آن پرداخت نمی‌شود.

البته کارهای خوبی صورت می‌گیرد؛ برای مثال نشریه‌هایی مثل پژوهش‌نامه ادبیات کودک، روشنا، کانون پرورش فکری و یا نارنج هستند که در روند بهینه فرهنگ‌سازی، قدم بر می‌دارند و حتی از حیث دانشگاهی هم، دانشگاه شیراز فعالیت‌هایی را انجام می دهد، اما نکته این است که همه کارهای خوب نا کافی است.

وی درباره تاثیر ادبیات کودک گفت: مسئولانی که در حوزه ادبیات کودک کار می‌کنند، باید به بایدها و نباید‌های این موضوع بپردازند، چرا که من بر این باورم که اگر خواستار فردایی بهتر هستیم، ناگریز بر آنیم که ادبیات کودک و نوجوان را جدی بگیریم، چون اساس تاثیرپذیری و تربیت است.


انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار