به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وبسایت "مارکت پلیس"، طلا نه تنها در کره زمین، بلکه در سایر نقاط جهان هستی نیز کمیاب است؛ به همین دلیل در طول تاریخ همواره فلزی گرانبها بوده است و به این صورت خواهد ماند.
"جرج جرو" -- مدیرعامل شرکت مدیریت ثروت "آربیسی"– در اینباره گفت: "طی 5 هزار سال گذشته، طلا یکی از عوامل تاثیر گذار در قدرت خرید افراد بوده است." خرید طلا به منزله اجتناب از تردیدهای موجود در زمینههایی مانند تورم، تقلیل قیمتها و یا بحرانهای اقتصادی است.
علاوه بر این، در سال جاری میلادی عوامل مختلفی به این تردیدها دامن زده اند. از نگرانیها درباره اقتصاد چین تا نتایج همهپرسی برکسیت – خروج انگلیس از اتحادیه اروپا – و نقش آن بر ارزش پوند، یورو و اقتصاد منطقه یورو، همگی از ریسکهای پیش روی اقتصاد جهان هستند.
جرج جرو درباره طلا گفت: "فلز زرد نوعی بیمه است که باید امیدوار باشید هیچگاه به آن نیاز پیدا نکنید." با همه اینها، باید بدانیم طلا ماهیتی جادویی ندارد.
"کاترینا لمب" – مسئول بخش راهبردها و تحقیقات سرمایهگذاری در شرکت مالی "اِموی"– در همین خصوص گفت: "خرید طلا هزینههایی در بر دارد که به شما بازگردانده نخواهد شد. طلا در مقایسه با بازار سهام سودی به همراه ندارد. فلز زرد مانند اوراق قرضه نیز بازدهی لازم را ندارد. تصوری وجود دارد که طلا همواره سرمایهگذاری امنی است. اما این فلز گرانبها تنها یک کالا است که مانند هر کالای دیگری، نوسانات خود را نیز به همراه دارد."
وی در ادامه افزود: "در حقیقت، بهای طلا به دلایلی مانند سیاستها و نگرانیهای روزمره، نوسانات زیادی را تجربه میکند. در 2 دهه گذشته، نوسانات بهای طلا سرمایهگذاران را بسیار آزرده کرده است." همچنین در کشورهایی مانند آمریکا، به طلا مالیات تعلق میگیرد.
"اریک پارنل" – بنیانگذار شرکت مشاوره سرمایهگذاری "جرینگ کپیتال" – بیان کرد: "در حقیقت مالیاتی که به طلا تعلق میگیرد از مالیات بر سود سرمایه بلند مدت نیز بیشتر است." وی افزود حداکثر نرخ مالیات تعلق گرفته به طلا 28 درصد است. البته صندوقهایی وجود دارند که با نرخ مالیات پایینتری اقدام به معامله طلا میکنند."
حال، با پرسشی مواجه میشویم: علیرغم تمامی این نقاط ضعف، چرا مردم هنوز نیز تمایل به خرید طلا دارند؟
"کریس بری " – بنیانگذار شرکت "هاوس مانتین پارتنرز" – با اشاره به ناامیدکننده بودن تمامی جایگزینهای طلا برای سرمایهگذاری گفت: "بازار اوراق قرضه در سطح جهانی سود قابل توجهی را ارائه نمیدهد. با خرید اوراق قرضه در حقیقت به دولت پولی میدهید که از سرمایه شما محافظت کند. هیچ سود چشمگیری در این بازار نیست." به همین دلیل افراد زیادی رو به بازار طلا آورده اند. اما بدانیم که نباید تمامی دارایی ها را روی یک بخش سرمایهگذاری کرد. حتی اگر طلا باشد.
انتهای پیام/