نوش آفرین ستاری متخصص زنان و زایمان در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت:نقایص جنین در دوره بارداری با مصرف اسید فولیک قابل پیشگیری است،به خصوص برای مادرانی که بیماری صرع دارند یا دچار اختلالات متابولیکی و جذب مواد مغذی از روده هستند.
وی افزود:نارسایی قلبی،نقص دیافراگم مادرزادی و نقص در لوله عصبی از مشکلات دوره بارداری است که با مواد غذایی معینی قابل پیشگیری است.
ستاری اظهار کرد:نقص دیافراگم مادرزادی(شکاف کام) در اثر کمبود ویتامین E, ویتامین B12،رتینول،مواد معدنی و کلسیم در بدن مادر تشدید می شود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد:نقص در لوله عصبی عوارض ناشی از کمبود B9،B12و اسید فولیک در غذای مادر است و مصرف زیاد روغن نقص در قلب جنین را در پی دارد.
انتهای پیام/