فرح بخش پزشک و متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با
خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: میوه ها یکی از پنج گروه غذایی اصلی می باشند که در طول روز باید از آنها استفاده شود. افراد بالغ بین 3 الی 4 واحد میوه در طول روز باید مصرف کنند، در فصل تابستان به علت تنوع زیاد میوه توصیه می شود از میوه هایی که حاوی رنگ دانه های تیره هستند استفاده شود.
وی ادامه داد: میوه هایی تابستانی همچون گیلاس و تمشک و غیره حاوی آنتی اکسیدان هستند که می توانند سلامت بدن را در روزهای گرم سال تضمین کنند.
فرح بخش اظهار داشت: قند میوه "فروکتوز" نام دارد که استفاده زیاد از این قند در بدن تبدیل به تری گلسیرید می شود و در نتیجه چاقی را به دنبال دارد.
این متخصص تغذیه گفت: وقتی میزان غذا مناسب نباشد و میوه بیش از حد مصرف شود اضافه وزن بروز می کند و زمینه را برای بیماری هایی چون دیابت ،چربی خون ،فشار خون و قلبی و عروقی را افزایش می دهد.
وی در خصوص زمان مناسب مصرف میوه ها، اذعان داشت: میوه ها باید به عنوان میان وعده مصرف شوند و اگر فرد بیشتر از 3 واحد در طول روز میوه مصرف کند دچار چاقی می شود.
فرح بخش یاداور شد: بعضی افراد به جای استفاده از وعده های غذایی از میوه استفاده می کنند که این روش غلطی میباشد زیرا منجر به دریافت یا عدم دریافت بعضی گروه های غذایی می شود و همچنین توصیه میشود افراد لاغر بیشتر از آب میوه و افراد چاق از خود میوه استفاده کنند تا فیبر بیشتری دریافت کنند.
انتهای پیام/