سخنگوی قوه قضائیه گفت: هنوز لیست اسامی 900نفری از جانب آقای سراج مشاهده نکردم و فقط یک لیست 50نفری از وزارت نفت اعلام شده است.

اعضای صندوق توسعه یک میلیارد تومان باز گرداندند/وزارت نفت لیستی از حقوق های نامتعارف را ارائه کردبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه در نود و هشتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که امروز (یکشنبه)برگزار شد، اظهار داشت: خدا را سپاس گذارم که یک بار دیگر به مردم فرصت داد که تا با صدای بلند حمایت خود را از مظلومین فلسطین اعلام کنند.

وی افزود: همچنین از مقام معظم رهبری تشکر می کنم که امسال نیز این فرصت را به مسئولان قوه قضاییه دادند که بتوانیم از رهنمود های ایشان استفاده کنیم.

*نکات مد نظر مقام معظم رهبری در ملاقات با مسئولان عالی قضایی

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نکات مد نظر مقام معظم رهبری در ملاقات با مسئولان عالی قضایی گفت:‌ وظیفه دستگاه قضایی این است که تمام منویات مد نظر رهبری را محقق کند که یکی از آنها کسب رضایت و اعتماد مردم بود و رهبر معظم انقلاب تأکید داشتند که خروجی کار باید رضایت و اعتماد مردم باشد که در این زمینه بیش از پیش تلاش خواهیم کرد.

معاون اول قوه قضاییه گفت: نکته دومی که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند این بود که زحمات و فعالیت‌های حجیم قوه قضاییه را با زبان رسا و با نحوی مناسب به اطلاع مردم برسانیم و تنها به این اکتفا نکنیم که فردی یک ساعت بیاید و در صدا و سیما حرف بزند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به نکته سوم مد نظر مقام معظم رهبری گفت:‌ رهبر انقلاب خواستار تأسیس حقوق بشر اسلامی بودند و عنوان کردند که امروز که دنیای استکبار در پوشش دفاع از حقوق بشر این همه جنایت می‌کند باید حقوق بشر اسلامی تأسیس شود و در دنیا با جدیت مطرح شود که اسلام چه ارزشی برای انسان و حقوق او قایل است تا مدعیان دروغگو بفهمند که چه کسی مدافع حقوق بشر است.

وی ادامه داد: دنیای وحشی که امروز با پول به کشورهای اسلامی حمله می‌کند و هزاران کودک را کشته یا معلول کرده اسمش در لیست سازمان ملل خط می‌خورد و مسئولین این سازمان می‌گویند به خاطر پول حاضر شدیم اسم این کشور را خط برنیم.

معاون اول قوه قضاییه افزود: توصیه آقا تأسیس حقوق بشر اسلامی بود تا دنیا بفهمد اسلام چه تعریفی از دشمنان دارد و در دفاع از او چه قوانینی دارد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای از تدوین پیش نویس حقوق بشر اسلامی خبر داد و گفت: همان شبی که از ملاقات با مقام معظم رهبری برگشتیم ستاد حقوق بشر در مقام تدوین پیش‌نویسی درآمد که ان شاالله نسبت به این قضیه اقدامات لازم چه در قوه قضاییه و چه در خارج از دستگاه قضایی صورت گیرد چرا که این امر یک کاری است که باید تمام نظام در آن شرکت کنند.

سخنگوی قوه قضاییه به هجمه‌های سنگین که از ناحیه دشمنان و معاندین نظام وارد می‌شود اشاره کرد و گفت:‌ رهبر انقلاب در همین موضوع گفتند که قوه قضاییه باید صد در صد انقلابی باشد و باز یکی از مسائلی که تأکید کردند بحث سلامت قوه قضائیه بود و اینکه با قضات و کارمندان این دستگاه باید سالم باشند.

*آخرین وضعیت پرونده واژگونی خودرو حامل سربازان


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به واژگونی چند وسیله نقلیه عمومی در چند روز اخیر، گفت: در کارشناسی اولیه در رابطه با واژگونی خودروی حمل سربازان که منجر به کشته شدن 13سرباز و چند خدمه شده است، 50 درصد راننده، 25 درصد شرکت مسافربری و 25 درصد وزارت راه مقصر شناخته شد‌ه‌ اند و این کارشناسی اولیه به شرکت مسافربری و وزارت راه ابلاغ شده است و به دلیل اینکه راننده در کما به سر می‌برد نتوانستیم کارشناسی اولیه را به وی ابلاغ کنیم.
 
وی ادامه داد: شرکت مسافربری و وزارت راه یک هفته مهلت دارند تا نسبت به این کارشناسی نظر خود را ابلاغ کنند.

* تعیین تکلیف 96 هزار سپرده‌گذار تعاونی ثامن‌الحجج


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده موسسه اعتباری ثامن الحجج اظهار داشت: 96هزار حساب دیگر باقی مانده که هنوز پولشان را دریافت نکرده اند و برای این سپرده‌گذاران برنامه‌ریزی شده استاز 20 تیر ماه کسانی که تا سقف 100 میلیون تومان سپرده‌گذاری داشتند پول خود را دریافت کنند.
 
وی با بیان اینکه تا کنون مبلغ 2هزار و 250 میلیارد تومان پرداخت شده است، گفت:  از این میزان پول 900 میلیون مربوط به دارایی خود تعاونی و مابقی از اعتباری بوده که بانک مرکزی به بانک عامل داده است.
 
معاون اول قوه قضاییه از سپرده‌گذاران تقاضا کرد؛ تسهیلاتی که در گذشته دریافت کرده و اکنون اقساط آن را پرداخت می‌کنند به حساب تعاونی واریز نکنند و آن را به حساب بانک عامل واریز کنند.

* آزادی 4هزار زندانی با تلاش شورای حل اختلاف در زندان

معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اینکه به زندانیان و خانواده‌ آن ها توصیه می‌شود از فرصتی که سازمان زندان‌ها برای مسائل فرهنگی و حرفه آموزی برای زندانیان دارد، استفاده کنند بیان کرد: توصیه می‌شود زندانیان در زندان مشغول به کاری شوند، زبانی بیاموزند و یا در کلاس‌های فرهنگی شرکت کنند که هم برای خودشان و هم برای خانواده و هم در جهت تحقیقات، آزادی مشروع و عفو بسیار مفید است.
 
وی گفت: یک زندانی مواد مخدر در یکی از استان‌ها حتی تا پای چوبه دار هم رفته بود اما با انسی که به قرآن گرفته بود و با شرکت در برنامه‌های قرآنی در لحظه آخر توفیق حضرت حق یارش شد و اکنون به زندانیان دیگر آموزش قرآن می‌دهد.
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: در سال گذشته 159هزار و 700 زندانی در کلاس‌های آموزش قرآن شرکت کرده و به حفظ، آموزش روخوانی و قرائت پرداختند، همچنین در سال 94، 20هزار و 279 زندانی مدرک حرفه‌ای، را که در زندان آموزش دیده بودند را دریافت کرده‌اند.
 
معاون اول قوه قضاییه با تاکید بر اینکه افراد زیادی به دلیل داشتن شاکی خصوصی در زندان به سر می‌برند، تصریح کرد: کسانی که شاکی خصوصی دارند و محکوم شده‌اند، نمی‌توانند مشمول عفو شوند.
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه از مردم درخواست کرد: به واسطه رحمت الهی در این ماه مبارک رمضان تا آنجایی که مقدور است شاکیان از شکایتشان صرفه نظر کنند.
 
وی افزود: با تلاش شورای حل اختلاف در زندان و با رضایت شکات بیش از 4هزار نفر از زندان آزاد شدند.

*کشف بیش از 1000 کیلو مواد مخدر در 10 روز گذشته

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: متاسفانه در 10روز گذشته هزار و 410 کیلو مواد مخدر کشف شده است که در این زمینه خانواده‌ها و جوانان باید بسیار هوشیارانه عمل کنند چراکه مافیای مواد مخدر برای جوانان ما نقشه‌های شومی کشیده است.

*اموال شناسایی شده از زنجانی در اختیار شرکت نفت است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که برخی نشریات به نقل از شما اعلام کرده اند که وثیقه زنجانی 10 هزار میلیارد است اما رئیس کل دادگستری تهران اعلام کرده که هیچ وثیقه ای برای زنجانی صادر نشده است، گفت: زنجانی هنوز کل بدهی خود را پرداخت نکرده است و تا کنون اموالی از زنجانی شناسایی شده که در اختیار شرکت نفت است، اما هنوز اموال به مالکیت شرکت نفت در نیامده است و مهم ترین موضوع کارشناسی اموال است.

حجت الاسلام المسلمین اژه ای گفت: کارشناسی اموال زنجانی چندین بار انجام شده و تا رسیدن به یک قیمت ثابت یا اموال به مالکیت شرکت نفت و شرکت نیکو در می آید و یا به فروش می رسد و بدهی پرداخت می شود اما این اموال کفاف بدهی زنجانی را نمی دهد.

وی افزود: بنده عرض نکردم که قرار وثیقه زنجانی صادر شده بلکه عنوان کردم که میزان وثیقه زنجانی بیش از 10هزار میلیارد است و هنوز اموالی به این میزان از زنجانی شناسایی نشده است.

سخنگوی دستگاه قضا درباره تبدیل قرار بابک زنجانی گفت: با وجود اینکه تبدیل قرار در مدت 5 دقیقه حاضر می‌شود اما متاسفانه تا کنون نه کسی حاضر شده وثیقه‌ای بگذارد و نه اموال وی شناسایی شده است. 
 
وی گفت: یک فرد در یک زمانی که فعالیت اقتصادی داشته و در این زمان با مسئولی عکسی هم گرفته باشد دلیل بر جرم آن مسئول نیست. 
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای درباره معوقات بانکی گفت: با توجه به اینکه میزان تسهیلات بانک‌ها و دانه درشت‌ها کم شده ولی متاسفانه در جمع معوقات بانکی کم نشده است که باید در این خصوص تعقیب جدی‌تری صورت گیرد. 

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با اینکه رئیس بازرسی کل کشور اسم 950نفر از افرادی که حقوق نامتعارف دریافت کرده اند را به قوه قضاییه اعلام کرده است، بیان داشت: هنوز لیست اسامی 900نفری از جانب آقای سراج مشاهده نکردم و فقط یک لیست 50نفری از وزارت نفت اعلام شده و در گذشته مصوباتی وجود داشته که به هئیت امنای شرکت ها اجازه داده که برای اعضای خودشان پاداش و حقوق در نظر بگیرند که باید دید آیا در این رابطه تخلفی صورت گرفته است.

*بازگرداندن یک میلیارد تومان به حساب دولت


حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به پرونده حقوق‌های غیر متعارف اظهار داشت: هر سه قوه قضاییه، دولت و مجلس مصمم هستند که با موضوع حقوق‌های غیر متعارف برخورد جدی داشته باشند و مجلس به دنبال شفاف سازی و تدوین قانون، دولت مصمم به اصلاح مقررات است تا دیگر این مسائل در کشور تکرار نشود.
 
معاون اول قوه قضاییه گفت: دولت و قوه قضاییه مصمم است که موضوعاتی همچون حقوق‌های سنگین و پاداش‌های نامتعارف در کشور ایجاد نشود.
 
وی افزود: اولویت اول بازگرداندن پول‌ها به کشور است و افراد اگر جرمی مرتکب شده باشند پس از اینکه دولت گزارش دهد علاوه بر موضوع پول‌های اضافه جرم آن‌ها نیز در شعبات ویژه به صورت فوق‌العاده رسیدگی می‌شود.
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد: دولت برخی از مدیران در این رابطه را عزل و برکنار کرده است و این افراد اگر خودشان با اختیار خود پول‌های نامتعارف را بازگردانند درنحوه اعمال مجازات به نفعشان است که البته عده‌ معدودی پول‌ها را بازگردانده‌اند و برخی نیز اعلام آمادگی کرده‌اند البته امیدواریم دولت کاری کند که دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.
 
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به اینکه افرادی که در صندوق توسعه ملی حقوق‌های نامتعارف دریافت کرده‌اند بیان داشت: روز گذشته هیئت امنا تشکیل  شد و این هیئت امنا تصمیم گرفت 5 عضو هیئت مدیره را از سمتشان برکنار کند.
 
وی ادامه داد: ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرده 4 نفر از این اعضا یک میلیارد تومان از این پول‌ها را بازگرداندند و نفر پنجم هم درخواست شماره حساب کرده تا پول‌‌ها را بازگرداند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: سازمان بازرسی کل کشور در سال‌های گذشته و حتی در فروردین و اردیبهشت سال جاری پیگیری ها و نامه های زیادی به دستگاه ها و نهادهای مختلف داشته که گزارش آن در اختیار من است، البته این سازمان این امکانات و نیرو را ندارد که از همه دستگاه ها گزارش تهیه کند و با توجه به تجربه و توانشان تاکنون حدود 50 مورد را بررسی کرده است.

سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به برخی از تذکرات و نامه‌های داده شده توسط سازمان بازرسی کل کشورگفت: در تاریخ 93/12/10 به صورت مکتوب به وزیر مربوطه درباره مدیرعامل بانک رفاه تذکرات و توضیحاتی ارائه و گفته شده که ایشان را به این سمت منصوب نکنید چون پرونده قضایی دارد که بانک مرکزی بعد از مدتی به این تذکر اینگونه پاسخ می‌دهد که از حراست مرکزی استعلام کردیم و مشکلی وجود ندارد.

وی گفت: در تاریخ 94/8/11  در خصوص شرکت سهامی آتیه و نیز در خصوص پرداختی ها به مدیرعامل بانک صنعت و معدن گزارشی تهیه و تذکراتی در خصوص پرداخت ها به آن‌ها ابلاغ شد. همچنین در سال 94 در شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا)گزارشی وجود داشت که پرداختی ها بر خلاف مقررات است و در سال 95 به وزیر تعاون کار و رفاه و رئیس هلال احمر نامه ای نوشته شد که نسبت به پرداخت ها تذکر داده شده است.

معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد:‌ در تاریخ 93/3/20 درباره پرداخت ها به هیئت علمی انسیتوپاستور تذکر داده شد. در تاریخ 93/7/14 به وزیر بهداشت و پرداخت بازخریدی شرکت مادر تخصصی و همچنین در تاریخ 94/4/6 به رئیس دانشگاه علوم پزشکی تذکراتی داده شد و گزارش آن تهیه شده است. 93/7/30 به وزیر اقتصاد و دستگاه های تابعه و در تاریخ 93/2/27 به وزیر صنعت، معدن و تجارت و شرکت ملی فولاد ایران تذکراتی در این رابطه داده شده است. 

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: با این فرض که در دریافت حقوق ‌ها تخلفی رخ نداده است، باز هم قانون باید اصلاح شود به عنوان مثال گفته شد در صندوق توسعه ملی مصوبه‌ای برای دریافت حقوق‌ها وجود دارد بنده هرچه گشتم و پرس ‌جو کردم مصوبه‌ای پیدا نکردم شاید دستور عملی را خود اعضا نوشته باشند که باید اصلاح شود تا دیگر تخلفی رخ ندهد به عنوان مثال شخصی وجود دارد که حقوق ناچیزی دریافت می‌کند، اما 4برابر آن اضافه کار دریافت کرده است این موارد حتی اگر توجیه هم داشته باشد باید اصلاح شود.

 *حسین فریدون متهم نیست

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که تا زمانی که جرم شخصی ثابت نشده است نباید اسم وی از رسانه‌ها اعلام شود اما اسم حسین فریدون از جانب رئیس سازمان بازرسی کل کشور به عنوان فردی که در انتصاب رئیس سابق بانک رفاه نقش داشته، اعلام شده است، گفت: در قانون آمده است تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده اسم متهم اعلام نشود اما شخص حسین فریدون که متهم نیستند اما اینکه آیا جای این صحبت‌ها از سوی رئیس سازمان بازرسی کل کشور مناسب بوده جای بحث وجود دارد.
 
وی ادامه داد: بنده از آقای سراج پرسیدم که آیا دلایل کافی برای صحبت‌های خود دارید که ایشان گفتند دلایل من کافی است و در این صورت نکته‌ای وجود ندارد.

وی در مورد صحبت های رئیس سازمان بازرسی مبنی بر لابی و اصرار حسین فریدون در انتصاب مدیرعامل بانک رفاه کارگران و طرح این پرسش که آیا از برادر رئیس جمهور سوال و تحقیق شده است، گفت: این موارد باید موردی بررسی شود و آیا یک اصرار جرم است؟ و آیا آن کسی که اصرارکرده مقصر است یا آن کسی که این اصرار را پذیرفته؟ و در صورتیکه با این اصرار و در نتیجه این انتصاب تخلفی صورت بگیرد قابل پیگیری است و تا کنون در مورد آقای فریدون سوال و تحقیقی انجام نشده است.

* اشرافی گری
 از زمان دولت سازندگی شروع شد

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه شما جواب سوال‌ها را کامل بیان نمی‌کنید و آیا این پرونده‌ها در آینده پیگیری نمی‌شوند، گفت: اگر شخصی ادعا کند جرمی رخ داده باید آن را ثابت کند و اگر چناچه جرمی وارد شده بود اما مجرم شناسایی نشود پرونده مفتوح باقی می‌ماند اما گاهی اوقات مجرمی شناسایی نمی‌شود.
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: بنده تا جایی که امکان داشته باشد جواب سوال خبرنگاران را می‌دهم و اگر جایی جواب سوالی را نمی‌دهم به علت محدودیت‌های قانونی است، بنده اعتقاد دارم تا جایی که امکان دارد باید دادگاه‌ها علنی تشکیل شود و اگر این امکان وجود ندارد باید قانون اصلاح شود.
 
وی در رابطه با اینکه چرا در صورتی که عنوان شده رئیس سابق بانک رفاه دارای پرونده سنگینی بوده رسانه‌ای نشده است، گفت: شما از خیلی از پرونده‌ها خبر ندارید و اینکه ما هیچ شاخصی برای سنگینی پرونده‌ها نداریم.
 
سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: رئیس سابق بانک رفاه در سمت قبلی خود دارای تخلف بوده و سازمان بازرسی کل کشور موظف است اگر موردی را مشاهده کرد به مقام مسئول گزارش دهد اما اگر شخص دست به تخلف زده بود باید گزارش آن را به قوه قضاییه ارسال کند، در رابطه با رئیس سابق بانک رفاه گزارش تخلف به دادگستری ارسال شد اما وجود پرونده‌ در دادسرا به معنی این نیست که متهم پرونده باید در بازداشت باشد.

 سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که شما عنوان کرده بودید تخلفات و اشرافی‌گری از زمان دولت سازندگی شروع شده است و همچنین در تلویزیون اسامی 900 نفر از کسانی که حقوق نامتعارف دریافت کرده‌اند اعلام شده است آیا دریافت اینگونه حقوق‌ها نیز از زمان دولت سازندگی وجود داشته و یا به تازگی آغاز شده است،گفت : بنده گفته‌ام که در مقطعی از زمان گفته شد که دستگاه‌ها می‌توانند درآمدزایی داشته باشند که آن شروع تخلفات بود و آغاز آن در دولت سازندگی بود، البته بنده قائل هستم که اشرافی گری نیز از آن زمان شروع شده است و در رابطه با لیست 900نفری بنده هنوز چنین لیستی را مشاهده نکرده‌ام .
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی‌ اژه‌‌ای گفت: بنده گفتم که برخی قوانین و مقررات و مصوبات دولت به برخی از دستگاه‌ها اختیاراتی داده که توانستند بر اساس آن تصمیماتی را بگیرند باید بررسی کرد که اگر تخلفات بر اساس مصوبات صورت گرفته به یک میزان برخورد شود و اگر خلاف مصوبات است به گونه‌ای دیگر برخورد شود و دیگر هیچ اختلافی بین حقوق یک مدیر با مدیر دیگر وجود نداشته باشد اما نباید با این مسئله سیاسی و جناحی برخورد کرد و باید با هرکسی که پول به غیر حق دریافت کرده است برخورد شود و این موضوع هیچ ربطی به دولت و جناح خاص سیاسی ندارد.

 *هیچ پرونده ای برای داماد رئیس صندوق توسعه ملی تشکیل نشده است


وی در پاسخ به این سوال که عنوان شده است داماد رئیس صندوق توسعه ملی در زمان نوسانات ارزی صرافی احداث کرده و این شخص با وجود اینکه سربازی نرفته است در هیئت مدیره چندین شرکت مشغول به کار است، گفت‌: از این موضوع اطلاعی ندارم و در رابطه با صرافی هیچ پرونده ای تشکیل نشده است .
 
معاون اول قوه قضاییه در رابطه به ارسال پیامکی تهدیدآمیز به برخی از روزنامه نگاران مبنی بر همکاری با عوامل خارج از کشور گفت: به نظر بنده اگر نهادی می‌خواهد از سر دلسوزی توصیه‌ای به افراد داشته باشد باید اسم خود را معرفی کند، این پیامک تهدید آمیز نیست اما از لحاظ اینکه نمی‌دانیم چه کسی آن را ارسال کرده است اشکالاتی وجود دارد و اگر شخصی با یک جریان خارج از کشور ارتباط داشته باشد جرم است و باید به وی تذکر داد اما هنوز اطلاعی ندارم که آیا شخصی در رابطه با دریافت اینگونه پیامک‌ها شکایتی انجام داده باشد.

*ارسال پرونده های تخلفات شهرداری تمام نشدنی است

حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌ اژه‌‌ای در رابطه با گزارشات تخلفات مالی شهرداری از سوی سازمان بازرسی کل کشور گفت: سازمان بازرسی کل کشور بارها پرونده‌هایی در رابطه با تخلفات شهرداری‌ها تشکیل داده که برخی از آن‌ها منجر به صدور حکم شده است.
 
وی افزود: مگر می‌شود در شهرداری‌ها به خصوص شهرداری تهران به این عریض و طویلی تخلفی رخ ندهد، پروند‌ه‌های زیادی وجود داشته که هم مردم و هم سازمان ها و مسئولین در آن‌ها مدعی‌العموم بودند و معاون شهردار مدیر کل و حتی خود شهردار ها محکوم شده اند و در طول سالیان از اینگونه پرونده‌ها زیاد بوده و تمام شدنی هم نیستند.

* در حمایت از محیط بانان ضعف قانونی نداریم

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر حمایت دستگاه قضایی از محیط بانان گفت: از نظر قضایی مشکلی در رابطه با حمایت از محیط بانان وجود ندارد اما به لحاظ اینکه این افراد باید مورد حمایت قرار گیرند و یا حقوق یا تجهیزات بیشتری در اختیار آن‌ها قرار بگیرد ربطی به مسائل حقوقی ندارد و دولت باید اقدام کند، بنده احساس نمی‌کنم که از این لحاظ ضعف قانونی داشته باشیم.
 
 حجت الاسلام و المسلمین محسنی‌ اژه‌‌ای در رابطه با مقابله با کانال و شبکه‌ها در فضای مجازی که برای نهاد‌هایی هم ارز با صدا و سیما  اقدام به انتشار اخبار دروغ می‌کنند، گفت: تشکیل کانال‌های هم ارز با صدا و سیما خلاف است و اگر از نظر محتوا نیز باعث تشویش اذهان عمومی شوند مدعی‌العموم می‌تواند شکایت کند.
 
وی در رابطه با اینکه رئیس دادگستری استان تهران عنوان کردند اخیرا 500 کارچاق کن در  تهران دستگیر شده‌اند و آیا در بین این افراد بازی هم وجود داشته است، بیان کرد: کارچاق کن معمولاً شخصی است که سمت اداری ندارد و به گونه ای وانمود می‌کند که دارای نفوذ است، در این رابطه قاضی متخلف نداشتیم اما ممکن است قاضی ای وجود داشته باشد که دست به خلاف‌های دیگر بزند.

* تلاش برخی کشورها برای ناامن جلوه دادن ایران

حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌ اژه‌‌ای در رابطه با دستگیری اعضای گروه داعش در برخی از استان‌های کشور گفت: برخی از کشور‌ها تلاش می‌کنند ایران را ناامن کنند این کشورها اعلام کرده‌اند قصد دارند با تروریست‌ها مقابله کنند اما آن‌ها خودشان تروریست‌‌ها را ایجاد و تجهیز کرده‌اند، تاکنون چندین مورد از دستگیری افراد گزارش شده که در این رابطه چندین نفر کشته و 12 نفر دستگیر شده‌اند. 

*مبارزه خوبی با قاچاق صورت گرفته است

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای درخصوص رسیدگی به تخلفات در زمان انتخابات گفت: ادعا تا اثبات با هم فرق می‌کند در زمان انتخابات حرف‌هایی از دو جناح اصولگرا و اصلاح طلب زده می‌شود ولی در عمل اثبات نمی‌شود، اگر در جایی موضوعی اثبات شود قوه قضاییه با آن حتما برخورد می‌کند. 
 
وی در ادامه با اشاره به موضوع مبارزه با قاچاق گفت: در سال 94 مبارزه خوبی با مسئله فساد قاچاق صورت گرفته بود گرچه با نقطه اصلی فاصله داریم. 
 
سخنگوی دستگاه قضا در این خصوص جلسه‌ای با نیروی انتظامی داشته‌ایم که این جلسات هنوز ادامه دارد همچنین کارگروهی متشکل از وزارت اطلاعات، سپاه و ستاد قاچاق کالا و ارز تشکیل شده تا اگر نیازی به اصلاح وجود دارد قوانین را اصلاح کنیم و یا در غیر این صورت اقدامات جدی‌تری انجام دهیم. 
 
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد : اگر ظرفیت‌ها را به طور کامل استفاده کنیم می‌توانیم قدم‌های بلندتری در زمینه با مبارزه با فساد قاچاق برداریم. 

*پرونده احمدی نژاد به فراموشی سپرده نشده است

حجت الاسلام و والمسلمین محسنی اژه‌ای در خصوص آخرین وضعیت پرونده احمدی نژاد رئیس جمهور سابق گفت: پرونده محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق به فراموشی سپرده نشده است و جزییات جدیدی در خصوص این پرونده ندارنم.
 
وی ادامه داد: از تعداد مواردی که وجود دارد برخی خیلی جزئی  بوده که در مورد آن‌ها می‌شود اظهار نظر کرد به عنوان مثال برخی  شکایت داشتند در فلان سخنرانی به فلان شهر توهین شده است که در این موارد می توان به راحتی اظهارنظر کرد. اما بخشی از پرونده دارای موضوعاتی است که یاید بیشتر بررسی و تحقیق کرد. 
 
سخنگوی دستگاه قضا به اشاره به نحوه رسیدگی به این پرونده بیان داشت: بر اساس سمت ایشان پرونده باید مستقیما در دادگاه بررسی شود و نمی‌تواند این پرونده به دادسرا ارجاع داده شود. 

انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۲ ۱۴ تير ۱۳۹۵
بی خودنیست که خاوری اعلام کرده بوددرایران آنقدرمنابع مالی هست که به هرایرانی3هزارمیلیاردتومان می رسد.بنده حق خودرابرداشتم وفرارکردم شمامردم هم اگرعرضه داریدحقتان رابگیرید.پس معلوم می شودکه ایشان درست می گفتند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۹ ۱۴ تير ۱۳۹۵
وضعیت این کارکنان مشغول در شوراهای حل اختلاف چه خواهد شد تا کی باید این بدبختها مفت کارکنند و شما افتخار کنید به عملکرد انها. ایا این عمل و کار مجانی انها برده داری و سوئ استفاده از وضعیت بیکاری قشر تحصیل کرده نیست این بدبختها بیش از ده ساله مفت کار میکنند به امید این که روزی جذب شوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۳ تير ۱۳۹۵
دلالی به اسم فریدون در ریاست جمهوری هست . ایا با او برخورد نمیشود؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۳ تير ۱۳۹۵
طرف قدیما دزدی میکرد و الفرار
حالا دزدی می کنن. تو چشم مردم نگاه می کنن میگن برا چی گفتید من دزدی کردم
طرف فیش نجومیشو منتشر کردن میخواد از انجمن نجوم شکایت کنه.
آخرین اخبار