به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی: مصرف زیاد غذاهای سرخ شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: غذاهای سرخ شده مانند پیراشکی دارای اسیدهای چرب اشباع بالایی هستند و مصرف آن ها بیش از یک بار در هفته خطر ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه را افزایش می دهد.
وی گفت: مصرف قند و شکر در مسیرهای عبوری سیگنالیک، آنزیمی به نام لیپواکسیژناز-12 را تحت تاثیر قرار می دهد و گلوکز وارد شده به بدن با تغییر مسیرهای متابولیک می تواند موجب گسترش سرطان شود.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: غذاهای سرخ شده که دارای چربی اشباع بالایی هستنداز عوامل بروز بیماری های قلبی هستند.
 
انتهای پیام/ ب
برچسب ها: پیراشکی ، سرطان ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.