به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت : به مصرفکنندگان این اطمینان داده میشود در صورت تأمین گوشت قرمز واجد مهر
و برچسب دامپزشکی از واحدهای مجاز، خطری مصرفکنندگان را تهدید نخواهد
کرد.
سید بهمن نقیبی افزود : گوشت قرمز استحصالی در کشتارگاههای دام این استان با هدف
کاهش PH گوشت و غیر فعال شدن ویروس عامل بیماری تب کریمه – کنگو به مدت 24
ساعت در سردخانههای کشتارگاهها نگهداری می شود.
وی اضافه کرد : همچنین در این مدت 18 تن گوشت غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شده است.
مدیرکل
دامپزشکی استان به عموم مردم توصیه کرد که از ذبح دام در محیطی خارج از
کشتارگاه خودداری کنند و در صورت الزام کاهش ریسک ابتلا به بیماریهای
منتقله از دام، گوشت قرمز را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف
کنند.
انتهای پیام/