به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ نوع سفید در ادویه جات مصرف می شود و نوع خاکستری با عطری مطبوع در بازار رایج است.
این گیاه مقوی معده، ضدنفخ، مناسب برای درمان دل درد، همچنین تعریقآور، محرک فعالیت غدد، اشتهاآور، نیرودهنده، دفع سموم بدن و پاکسازی معده و روده است.
زنجبیل برای افراد با مزاج بلغمی و سرد مفید است.
افراد میتوانند ۴ تا ٨گرم از زنجبیل را در نیم لیتر آب به مدت ١٠دقیقه بجوشانند و آن را مصرف کنند.
زنجبیل برای متعادلکردن طبع غذاهای سرد موثر است.
این گیاه برای بیشتر افراد مفید بوده اما زیادهروی در مصرف آن توصیه نمیشود.
بیماران دچار اگزما، حساسیتهای پوستی و طبع گرم نباید در مصرف زیادهروی کنند.
انتهای پیام/