به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران در آیین بارگیری سکوی 2700 تنی فاز 21 پارس جنوبی از یارد خرمشهر گفت:در راستای اشتغالزایی و بهره گیری حداکثری از توان مهندسی نیروها به ویژه نیروهای بومی، بومی سازی دانش فنی طراحی و ساخت سکوهای نفتی در دستور کار این شرکت قرار دارد.
ابوالقاسم رحمانی اعتبار هزینه شده برای ساخت این سکوی نفتی را 250 میلیون دلار اعلام کرد و افزود:با بهره گیری از توان تخصصی نیروهای داخلی، میزان زیادی صرفه جویی ارزی شده است.وی گفت:سکوی فاز 21 با ظرفیت یک میلیارد فوت مکعب گاز بارگیری شد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران در خصوص برنامه های شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران برای ساخت سکوهای نفتی، افزود:تاکنون دو سکوی نفتی در سال جاری بارگیری شده است و طی دو ماه آینده دو سکو و تا پایان امسال نیز یک سکوی نفتی به مقصد پارس جنوبی بارگیری می شود.
رحمانی با تشریح توان متخصصان داخلی در طراحی و ساخت این سکوها، گفت:تنها در ساخت و تامین برخی قطعات از قطعات خارجی استفاد ه شد که فعال شدن قطعه سازان داخلی در ساخت این سکوها ضروری است.
مدیر پروژه فاز 19 پارس جنوبی در حاشیه آیین بارگیری سکوی فاز A19 پارس جنوبی در یارد تاسیسات دریایی خرمشهر گفته بود:این سکو به وزن 2 هزار و 750 تن و ابعاد 30 در 40 متر و ارتفاع 25 متر، پس از بارگیری مهاربندی شده و پس از انتقال، طی 2 هفته آینده، کار نصب در میدان گازی پارس جنوبی آغاز می شود.
برداشت حداکثری از میدان گازی پارس جنوبی و کاهش فاصله ایران با قطر در برداشت از این میدان مشترک از مهم ترین اولویت های وزارت نفت در دولت یازدهم است که طی سه سال اخیر با افتتاح کامل فازهای 12، 15 و 16 و نیز بخشی از فازهای 17 و 18 سبب افزایش ظرفیت برداشت ایران از این میدان مشترک گازی شده است.
علی اکبر شعبانپور مدیرعامل شرکت نفت وگاز پارس چندی پیش سال 95 را سال پنج فازی پارس جنوبی اعلام کرده بود، زیرا پنج فاز استاندارد ( فاز 19 معادل 2 فاز استاندارد، فازهای 20 و 21 و بخشی از فازهای 17و 18 ) در طول یک سال که در تاریخ صنعت نفت بی سابقه خواهد بود، به صورت رسمی افتتاح می شوند.
انتهای پیام/