کود دامداری ها را نیز در فواصل زمانی مناسب با هدف جلوگیری از تخم
ریزی حشرات تخلیه نمایید.
دسترسي آسان و دائم دام ها به آب با رعایت نمودن فضاي كافي آبخوري جهت دام ها و ايجاد سايه در محل آبخوري ها، ايجاد استراحتگاه مناسب و سايه به اندازه كافي براي تمام دام ها، ايجاد قرنطينه براي دام هاي بيمار و جديد الورود از نکات ضروری است که دامداران بایستی توجه ویژه داشته باشند .
در فصول گرم سال و با افزایش فعالیت کنه های ناقل عامل بیماری تب کریمه کنگو احتمال بروز این بیماری در انسان افزایش می یابد، با اقدامات خود مراقبتی مانند خرید گوشت دارای مهر و لیبل دامپزشکی از منابع مطمئن، نگهداری گوشت در دمای یخچال(4-0 درجه) قبل از خورد کردن به مدت 24 ساعت ، عدم تماس با کنه ها و کشتار دام در کشتارگاههای بهداشتی با رعایت اصول بهداشت فردی، می توان از بروز بیماری تب کریمه کنگو پیشگیری نمود.
انتهای پیام/ی