به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ عبدالمحمد نجاتی با اعلام این خبر گفت: از سال گذشته به منظور کنترل این بیماری 300 مزرعه پرورش ماهی در سطح استان چهارمحال و بختیاری خشک شد.
وی، با اشاره به کاهش 60 درصدی شیوع این بیماری نسبت به سال های گذشته در استان، افزود: با نظارت و بازرسی منظم و مستمر اکیپ های دامپزشکی و اجرای طرح خشکاندن مزارع پرورش ماهی جهت کنترل بیماری VHS، استرپتوکوکوزیس نیز کنترل شد.
نجاتی اضافه کرد: استرپتوکوکوزیس بیماری باکتریایی ماهی به شمار می رود و شنای نامتعادل، کدورت یا خونریزی در چشم ها، بی اشتهایی و خونریزی در آبشش ها از علایم آن است.
وی ادامه داد: ضدعفونی استخر 48 ساعت قبل از خرید بچه ماهی، کنترل دمای آب تا 12 درجه سانتی گراد و واکسیناسیون ماهی ها در دمای 8 تا 10 درجه از راهکارهای کنترل شیوع و مقابله با این بیماری است.
انتهای پیام/ک