به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛ روزه داران از خرما یا کشمش برای آغاز افطار استفاده کنند؛ زیرا این دو سبب کنترل اشتها
می شوند و از پُر خوری به هنگام افطار ممانعت می کنند.
مصرف
خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قند خون بسیار مفید است، لذا توصیه می
شود که در وعده افطار حتی المقدور 5-3 عدد خرما مصرف شود؛ اما از مصرف بیش
از حد خرما نیز مانند سایر شیرینی ها پرهیز شود.
در زمان افطار و سحر تا حد امکان به جای مصرف انواع شیرینی ها مثل زولبیا و بامیه که فقط حاوی انرژی و فاقد مواد مغذی (ویتامین ها و مواد معدنی )
هستند، از مواد غذایی طبیعی شیرین مثل خرما، کشمش و انواع میوه در حد
متعادل استفاده شود.
خرما یک نوع میوه است که ویتامین های A ,B ,C ,E را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم برای بدن تأمین می کند.
خرما به تنهایی یا با مخلوط شیر برای بهبود کیفیت خواب موثر است.
خرما به میزان لازم دارای آهن، اسیدفولیک، پروتئین و چربی است که به دلیل
کربوهیدراتی که در خود دارد مصرف سه عدد از آن با 60 کیلوکالری، انرژی لازم
برای بدن را تأمین می کند.
انتهای پیام/ج