رئیس انجمن هتلداران استان کرمان گفت: گسترش روز افزون آشپزخانه های زیرزمینی غیر مجاز حیات رستوران داران کرمان را به خطر انداخته است.

رشد قارچ گونه آشپزخانه های زیرزمینی درکرمانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان بنا به اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ،سیدعلی معین زاده در نشست مشترک کارشناسان میراث فرهنگی، مرکز بهداشت کرمان و فعالان بخش خصوصی گردشگری استان افزود: در حال حاضر آشپزخانه های زیرزمینی غیرمجاز به شکل قارچ گونه در حال گسترش در سطح شهر و استان کرمان هستند که باید با آنها به شکل ویژه برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه در آشپزخانه های زیرزمینی غیر مجاز نکات بهداشتی به هیچ عنوان رعایت نمی شود بیان کرد: در مقابل مراکز توزیع غذا از قبیل رستوران ها و آشپزخانه های مجاز به شدت زیر ذره بین کارشناسان بهداشت هستند.

رئیس انجمن هتلداران استان کرمان اظهار کرد: بهتر آن است که کارشناسان این دو مرکز نگاهی مشترک به تمام مراکز پذیرایی از جمله کافی شاپ ها، بستنی فروشی ها، رستوران ها، تالارها و مکان های فروش غذا داشته باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر به سبب افزایش آشپزخانه ها، رستوران های هتل ها نیمه فعال یا غیر فعال شده اند افزود: متاسفانه سرمایه گذاران بخش گردشگری و پذیرایی کرمان دچار ضرر شده اند.
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار