یکی از سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یک فنجان لوبیا سبز (حدود 100 گرم) شامل 31 کالری، 7 گرم کربوهیدرات، 3 گرم فیبر، 3 گرم قند، 2 گرم پروتئین و بدون چربی است.

لوبیا سبز منبع غنی ویتامین A ، C و بوده و K همچنین شامل فولات تیامین، ریبوفلاوین، 10 درصد اسیدفولیک و 6 درصد آهن می باشد.

کارشناسان تغذیه برای بیماریهای قلبی که گرفتگی شریان دارند و نیز برای افراد دیابتی که هر غذایی را نمی توانند استفاده کنند و در واقع ممنوعیت غذایی دارند، مصرف لوبیا سبز را توصیه می کنند زیرا لوبیا سبز به دلیل اینکه حاوی فیبر، پتاسیم، فولات و منیزیم است، نقش موثری در تقویت سیستم قلبی – عروقی دارد و نیز منیزیم و پتاسیم موجود در لوبیا سبز به کاهش فشار خون موثر است .

لوبیا سبز به دلیل دارابودن ویتامین سی و بتکا کاروتن و فولات از تخریب DNA و تغییر سلول های روده و در نهایت سرطان روزده جلوگیری می کند.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، لوبیا ، سبز ، پرخاصیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.