رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ایران و واتیکان می توانند با تکیه بر وجوه مشترک دو کشور در راستای ترویج اندیشه های ابراهیمی اقدامات جدی انجام دهند.

کمیته امداد به دورترین نقاط کشور می رودبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت خبری کمیته امداد، سید پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد در دیدار با سراسقف " وینچنزو پالیا" رئیس شورای پاپی امور خانواده واتیکان با بیان اینکه تاریخچه روابط بین ایران و واتیکان به سال ۱۳۳۳ برمی گردد،گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دیدارهای رسمی و غیررسمی ایران از واتیکان روابط جدیدی میان این دو کشور برقرار کرد و بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم، تقویت این روابط در چارچوب سیاست های راهبردی دولت برای تعامل با جهان در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مشترکات دینی میان این دو کشور، می تواند زمینه ساز گسترش روابط ایران و واتیکان باشد و زمینه های زیادی برای گسترش این روابط وجود دارد که باید از آن بهره برد، ابراز امیدواری کرد: ایران و واتیکان می توانند با تکیه بر این وجوه مشترک در راستای ترویج اندیشه های ابراهیمی و تلاش در این زمینه اقدامات جدی انجام دهند.

فتاح با اشاره به رسالت اصلی کمیته امداد که رسیدگی به امور نیازمندان و محرومان است، افزود: هدف ما این است که مسئولان را از نزدیک با مشکلات فقرا و نیازمندان آشنا کنیم چرا که جدایی فقرا و مسئولان مشکلات دو چندانی را برای جامعه ایجاد خواهد کرد.

وی با اشاره به طرح اکرام ایتام و اطعام نیازمندان که یکی ازموفق ترین طرح های کمیته امداد است، اظهار کرد: مردم نوع دوست و خیر کشورمان در ماه مبارک رمضان با تاسی ازحضرت علی (ع) اطعام و اکرام نیازمندان را با توجه بیشتری انجام می دهند.

رئیس کمیته امداد با تشریح فعالیت های این نهاد در زمینه های مختلف همچون اشتغال، تحصیل، ازدواج، ارائه تسهیلات و خدمات فرهنگی افزود: دامنه فعالیت های این نهاد برای رسیدگی به نیازمندان و محرومان در همه استان ها، شهرستان ها و روستاهای کشور گسترش پیدا کرده است؛ کمیته امداد مسئول ریشه کنی فقر در کشور نیست لذا سعی می کنیم با همکاری دولت و مجلس و مردم مشکلات نیازمندان این کشور را به حداقل برسانیم؛ کمیته امداد با ایجاد اشتغال های پایدار خرد و کوچک زمینه خودکفایی و توانمندسازی نیازمندان را فراهم می کند چراکه معتقدیم ایجاد یک اشتغال در هر خانواده آنان را از فقر نسبی نجات خواهد داد.

فتاح تقویت بنیان خانواده های تحت حمایت را از اولویت های کاری کمیته امداد عنوان کرد و افزود: این نهاد مردمی با اعزام خانواده های تحت حمایت به سفرهای زیارتی سعی در تحکیم و تقویت بنیان خانواده دارد.  

*کار کردن با فقرا حد و مرز نمی شناسد

سراسقف " وینچنزو پالیا" رئیس شورای پاپی امور خانواده واتیکان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه کار کردن با فقرا حد و مرزی  نمی شناسد گفت: کمک کردن به نیازمندان را نباید به روزهای خاصی موکول کنیم.

وی با بیان اینکه زمینه آشنایی با فعالیت های کمیته امداد را از سال های قبل داشتم و شاهد موفقیت های این نهاد در بین افراد آسیب دیده هستم افزود: مشارکت، محبت و برادری می تواند حلقه اتصال ما با هم باشد. ما می توانیم با تعامل ، نوعدوستی و کمک به فقرا معنای تعاون و همکاری را در سراسر جهان به نمایش بگذاریم. کمک کردن به جامعه آسیب پذیر یعنی کمک به تمامی جامعه است که موجب صلح و آرامش بین انسان ها نیز می شود.

رئیس شورای پاپی امور خانواده واتیکان  تصریح کرد: در جامعه ای که جدایی بین افراد فقیر و غنی باشد آن جامعه به سمت خشونت پیش خواهد رفت، ما کمک به افراد آسیب دیده را در ۳۵۰ شهر در جهان انجام می دهیم به طوری که کلیساهای ما آماده کمک به نیازمندان است، ما بدون توجه به دین و مذهب نیازمندان خیرخواهانه و برادرانه به افراد آسیب پذیر کمک می کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار