به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس؛در وعده افطار و سحری بهوفور این ماده غذایی در رژیم غذایی گنجانده شود.
این بیماران از پرخوری کردن به هنگام سحر و افطار خودداری کرده و از مصرف کردن مواد قندی و چربی بیش از اندازه مورد نیاز که در اغلب در سفرههای ایرانیان وجود دارد خودداری کنند.
زیادهروی کردن در مصرف زولبیا و بامیه برای این بیماران بهشدت مضر است و میتواند بیماری آنان را تشدید کند.
کاهش میزان کالری دریافتی بهخصوص مواد نشاستهای مانند برنج و نان و سیبزمینی و ماکارونی و همچنین حذف چربیهای اشباعشده از رژیم غذایی و بهجای مصرف کره و روغن حیوانی از روغن مایع با چربی اشباعنشده استفاده شود.
مصرف جگر، مغز، کلهپاچه ممنوع است.
بهتر است در رژیم غذایی شام و سحری از ماهی و میگو و گوشت سفید استفاده شود.
یک رژیم غذایی مناسب برای بیماری کبد چرب رعایت کردن حد اعتدال در تنوع غذایی بوده و مصرف مواد غذایی با ارزش و با خاصیت است.
تمرینات ورزشی مستمر به همراه رژیم غذایی مناسب و صحیح میتواند در بهبود بیماری نقش بسزایی داشته و در طول یک سال موجب کاهش وزن قابلتوجهی در این افراد خواهد شد.
انتهای پیام/ز