خیار چنبر از دسته میوه هایی که استفاده از آن به نسبت خیار بوته ای کمتر است. اما خوردن آن خالی از فایده نیست

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ طبع خیار چنبر سرد و تر می باشد و بیشتر در فصل تابستان کشت می شود خیار چنبر از نظر املاح از خیار معمولی غنی تر بوده و تخم آن مفید تر است .
 تنها مشکلی که این میوه دارد اینکه دیر هضم بوده و در بعضی ها تولید نفخ می کند.

این میوه برای  التهاب کبد و معده بعد از غذا میل شود و برای  افرادی که یرقان دارند بعد از غذا میل کنند همچنین فشار خون را پایین می آورد و ضدصفرا است.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، چنبر ، گرما ، بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.