به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد،مدیرکل استاندارد خراسان شمالی گفت: تولیدکنندگان موظفند برای تولید این محصول از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده کنند در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
فهیمه مهمان نواز ضمن اخطار به تولیدکنندگان غیر مجاز، خواستار استفاده از روغن های دارای نشان استاندارد برای تولید زولبیا و بامیه شد.
وی به تولید کنندگان توصیه کرد: زولبیا و بامیه و محصولات مشابه ، پس از تولید در محیط خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه (حشرات ، گرد وخاک و ..) نگهداری شود.
گفتنی است : برای اطمینان از علامت استاندارد انواع روغن ها ، شماره 10رقمی ذیل علامت استاندارد درج شده برروی محصول را به سامانه 10001517 پیامک نمایید.
انتهای پیام/آ