عزیزی با بیان اینکه این ماده غذایی میتواند یک وعده غذایی کامل باشد، گفت: 100 گرم پوره سیب زمینی می تواند جایگزین 100 گرم برنج یا نان باشد.
وی اظهار داشت: سیب زمینی آب پز یا کبابی زود هضم بوده اما اگر به صورت سرخ کرده مصرف شود هضم آن از 2 ساعت تا دو روز طول میکشد.
عزیزی ابراز کرد: زیاده روی در خوردن این ماده غذایی ترشی معده را به دنبال دارد اما اگر این ماده را به اندازه مصرف کنید هم به هضم آن و هم به معدهتان کمک کردهاید.
وی در ادامه افزود: افزودنیهایی مانند کره یا روغن که برخی افراد به پوره سیب زمینی اضافه می کنند میتواند چاق کننده و مضر برای بدن باشد.
وی اظهار داشت: زیاده روی در خوردن هر یک مواد غذایی برای بدن افراد مضر بوده و موجب چاقی میشود اما پوره سیب زمینی به تنهایی چاق کننده نیست.
انتهای پیام/