خیار گیاهی است علفی یک ساله, دارای ساقه خوابیده و برگ های بزرگ است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ ترکیبات شیمیایی خیار دارای مواد ازته و هیدروکربنه و مواد گوگردی و کمی چربی , دارای املاحی از قبیل منگنز, کربنات کلسیم وسلولز است.

طبع  خیار  سرد و تر(مرطوب) است.  خیار داری خواص مدر ، نرم کننده و ملین ، مسهل ، دافع کرم کدو ، ضد تشویش و دلهره ، ضد بی خوابی ، ضد ناراحتی های عصبی ، مسکن حرارت و  تشنگی است.

 خیار در موارد ناراحتی های جلدی ، دفع سموم و چربی های  مضر، درمان دردهای  کلیه، نقرس، باد مفاصل، رماتیسم، رفع  چاقی و فشار خون، تب های عفونی و شدید ، التهاب های درونی ، سنگ های کلیه و مثانه, به کار می رود.

زیان های  خوردن  خیار با پوست مخصوصاً اگر تر و تازه نباشد, دیر هضم بوده و باد معده  و قولنج ایجاد می کند, برای معده های ضعیف و سوءهاضمه ضرر دارد و جهت دفع ضرر باید با عسل یا مویز یا  رازیانه  خورد. اگر  خیار خیلی رسیده و زرد شده باشد خوردن آن تولید دل درد می کند همچنین کسانی که طبع صفراوی و دموی دارند این  خیار به آن ها نمی سازد و باعث تحریک دل درد می شود .

انتهای پیام/ح


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.