به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیری در آثار و مواضع رهبر فقید انقلاب، نشان می دهد که از آغاز نهضت 15 خرداد عنایت امام خمینی( ره) به کشاورزی و کشاورزان ایرانی به چشم می خورد، اینها همه حاکی از آن است که امام خمینی، افزون بر اسلام خواهی و کوشش احیاگرانه در جهت پیاده شدن احکام دینی در عرصه حیات و اجتماع مسلمانان به کشور ،پیشرفت ،آبادانی ، خوداتکایی و توسعه اقتصادی نیز نظر داشته است.
شکل گیری نهاد انقلابی و خدمت گزار جهاد سازندگی، فرمان و دعوتی حکیمانه از سوی امام است این حرکت نهادینه شده در روند احیای کشاورزی و کشاورزان در ایران که دوران وابستگی اقتصادی را پشت سر نهاده و دشواری های بسیاری در نیل به خودکفایی و استقلال، در پیش روی داشته است به روشنی از عزم استوار رهبرکبیر انقلاب در حمایت از کشاورزان فراموش شده حکایت داشته است.
ایشان در برخی از سخنانشان و در خصوص اهمیت امور کشاورزی فرمودند" کشاورزان در هر کشوری که مثل کشور ما باشد، اصل در امور هستند. کشور ایران کشور کشاورزی است؛ زمین زیاد دارد، آب زیاد دارد و افراد هم زیاد، ما اگر چنانچه از حیث کشاورزی خودکفا نشویم و دستمان پیش قدرتهای دیگر دراز بشود و به عبارت دیگر گدایی کنیم، از آنها یا فرض کنید که پول هم بدهیم به آنها، لکن وابستهایم. کشاورزان عزیز میتوانند که ایران را از وابستگی در این بعد نجات بدهند و این را یک عبادت شرعی حساب کنند؛ و عبادت است کشاورزی، که در اسلام آن قدر به آن اهمیت داده شده است، و بعضی از ائمه ما خودشان میرفتند سراغ اینکه سرکشی به کشاورزی بکنند و گاهی هم شاید عمل. از این جهت ما باید این بعد را تقویت کنیم، یعنی هم دولت تقویت کند و هم برادران کشاورز همه همت خودشان را بگمارند که کشاورزی را تقویت کنند. شما اگر دیروز در زمان شاه با دلسردی عمل میکردید برای اینکه، میدیدید که حاصل دست شماها صرف یک مسائل انحرافی میشود، امروز این طور نیست. امروز برای اسلام کار میکنید، برای خدا عبادت میکنید. بنابراین من از همه کشاورزان تقاضا دارم که در کار کشاورزی جدیت کنند و ما را از اینکه دستمان پیش دیگران باشد نجات بدهند."
انتهای پیام/