رژیم غذایی شما به طور مستقیم ظاهر شما را روز به روز تحت تاثیر قرار می دهد و نقش مهمی در چگونه به نظر رسیدن سن شما دارد.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا برای جوان به نظر رسیدنخوب غذا خوردن نه تنها سبب تقویت و سیستم ایمنی بدن شما می شود همچنین می تواند برخی از مزایای بسیار واقعی، مانند صاف کردن چین و چروک، دادن درخشش و براقی به مو و سبب تقویت ناخن شل و ول می شود رژیم غذایی شما به طور مستقیم ظاهر شما را روز به روز تحت تاثیر قرار می دهد و نقش مهمی در چگونه به  نظر رسیدن سن شما دارد.پیری یک بخش طبیعی از زندگی است که نمی توان از آن اجتناب کرد با این حال، غذاهایی که می خورید می تواند به شما کمک کند تا از هر دو در داخل و خارج جوانتر به نظر آیید در اینجا 11 مواد غذایی بیان می شود که می تواند کمک کند تا شما در نگاه جوان تر باشید.

1. روغن زیتون دست نخورده

روغن زیتون دست نخورده یکی از سالم ترین چربی ها در روی زمین است.تحقیقات نشان داده است که ممکن است به جلوگیری از بسیاری از بیماری های شایع مرتبط با افزایش سن کمک کند.این باعث کاهش فشار خون شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد از سندرم متابولیک جلوگیری کرده و ممکن است در مبارزه موثر با سرطان کمک کند.

روغن زیتون نیز می تواند کمک کند تا پوست خود را جوان نگاه دارید مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان می دهد که دارای اثرات ضد التهابی قوی بر روی پوست و ممکن است آن را از آسیب نور خورشید محافظت کند.علاوه بر این، نزدیک به 73٪ از روغن زیتون شامل چربی اشباع نشده است که با افزایش قابلیت ارتجاعی و استحکام پوست در ارتباط است.در دو مطالعه روی پرونده های مواد غذایی با پرسشنامه تکمیل شده توسط بزرگسالان میانسال و مسن تر انجام شد و نشان داد آنهایی که بیشترین مصرف چربی تک اشباع نشده از روغن زیتون را مصرف کردند به احتمال زیاد حداقل آسیب شدید به نور خورشید را داشتند.

2. چای سبز

چای سبز آنتی اکسیدان بالایی دارد که می تواند در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند.رادیکال های آزاد مولکول ناپایدار است که در طول سوخت و ساز بدن و در پاسخ به استرس تشکیل می شوند. آنتی اکسیدان ها ساختار آنها را تغییر داده به طوری که آنها قادر به علت آسیب نیستند.چای سبز به ویژه آنتی اکسیدان بالایی به نام پلی فنول دارد که می تواند با دیابت، مقاومت به انسولین، التهاب و بیماری های قلبی  مبارزه کند.

پلی فنول نیز ممکن است به محافظت کلاژن، پروتئین اصلی در پوست شما کمک کند. این ممکن است سبب کاهش و یا حتی تا حدودی برخی از نشانه های پیری را معکوس نماید.در یک مطالعه، پوست زنانی که با آفتاب آسیب دیده بود با کرم و مکمل چای سبز به مدت 8 هفته تحت درمان قرار گرفتند و بهبود نسبی در کشش پوست پیدا کردند.

 
3. ماهی های چرب

ماهی های چرب واقعاً یک غذای ضد پیری هستند.آن ها با زنجیره بلند امگا 3 در برابر بیماری های قلبی، التهاب و کولیت اولسراتیو و بسیاری از بیماری های دیگر مفید می باشد.

مطالعات نشان می دهد که آنها نیز ممکن است در برابر التهاب و آسیب که در طول قرار گرفتن در معرض نور خورشید  رخ می دهد محافظت کنند.ماهی قزل آلا، یکی از محبوب ترین انواع ماهی های چرب، دارای یک جزء اضافی که ممکن است پوست شما را جوان نگه دارد.این شامل یک ماده غذایی در رنگدانه نارنجی خود به نام آستاگزانتین می باشد که یک آنتی اکسیدان قدرتمند است.در یک مطالعه، به افراد با پوست آسیب دیده از آفتاب، ترکیبی از آستاگزانتین و کلاژن به مدت 12 هفته داده شد سپس این افراد بهبود قابل توجهی در قابلیت ارتجاعی پوست و هیدراتاسیون را تجربه کردند.

4. شکلات تیره / کاکائو

مشخصات آنتی اکسیدانی شکلات تیره دوم تا هیچ است آن حتی قوی تر از انواع توت های Acai ، زغال اخته و بلوبری است.تحقیقات نشان می دهد که ممکن است فشار خون را کاهش دهد و حساسیت به انسولین را افزایش و سبب بهبود کشش و عملکرد شریانی شود.شکلات حاوی آنتی اکسیدان به نام فلاوانول است که از پوست در برابر آسیب نور خورشید محافظت می کند با این حال، میزان فلاوانول به طور قابل توجهی در میان انواع مختلف شکلات متفاوت است.

یک مطالعه نشان داد که فلاوانول بالا در شکلات تیره مقدار زمانی که  مردم می تواند در مقابل نور خورشید قبل از تبدیل به رنگ قرمز باقی بماند را دو برابر می کند و این حالت در افرادی که شکلات با فلاوانول کمتر خوردند رخ نمی دهد.در دیگر مطالعات عملکرد کاکائو با فلاوانول بالا و فلاوانول کم بر روی پوست مقایسه شد در افراد با مصرف فلاوانول بالا جریان خون به پوست بهتر و سبب بهبود در ضخامت، هیدراتاسیون و صافی پوست شد.به یاد داشته باشید، محتوای کاکائو بیشتر، محتوای فلاوانول بالاتر دارد بنابراین در انتخاب شکلات تیره با حداقل 70٪ مواد جامد کاکائو مطمئن شوید.

 
5. سبزیجات

سبزیجات بسیار مغذی و کالری بسیار کمی دارد.

آنها حاوی آنتی اکسیدان هستند که به کاهش خطر بیماری های قلبی، آب مروارید و سرطان کمک می کنند.بسیاری از سبزیجات نیز در کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن بالا می باشد این می تواند در برابر اشعه خورشید و رادیکال های آزاد، که هر دو می تواند به پیری پوست منجر شود محافظت می کند.

برخی از بهترین منابع بتاکاروتن هویج، کدو و سیب زمینی شیرین می باشد.بسیاری از سبزیجات نیز سرشار از ویتامین C، که برای تولید کلاژن مهم است و اثرات آنتی اکسیدان قوی دارد.در یک مطالعه، زمانی که به مردم روزانه 180 میلی گرم ویتامین C به مدت 4 هفته داده شد فعالیت آنتی اکسیدانی در پوست آنها افزایش یافت.سبزیجات با بالاترین محتوای ویتامین C عبارتند از سبزیجات دارای برگ سبز، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و کلم بروکلی است.در مطالعه دیگری، محققان کشش و دیگر کیفیت های پوست را در بیش از 700 نفر از زنان ژاپنی اندازه گیری کردند آنها دریافتند کسانی که سبزیجات سبز و زرد خوردند چین و چروک کمتری داشتند.

6. دانه کتان

دانه کتان دارای خواص درمانی شگفت انگیز است.آن حاوی لیگنان است که می تواند کلسترول را پایین بیاورد سطح انسولین و قند خون را کاهش دهد در حالی که خطر ابتلا به سرطان سینه و پروستات را کاهش دهد.آنها همچنین یک منبع بزرگ از یک اسید چرب امگا 3 به نام ALA دارند که پوست شما را از تابش خورشید محافظت می کند و ممکن است عامل آسیب پوستی ناشی از نور خورشید را کاهش دهد.در مطالعات کنترل شده، زنانی که تخم کتان یا روغن تخم کتان به مدت 12 هفته مصرف کردند نشان داده شد که سبب بهبود آب و نرمی پوست می شود.

 
7. انار

انار یکی از میوه ها است.به نظر می رسد فعالیت آنتی اکسیدانی آن حتی بالاتر از چای سبز است.انار سبب کاهش التهاب و به جلوگیری از آسیب ناشی از سطح قند خون بالا کمک می کند و ممکن است نتایج در بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ را بهبود بخشد.آنها همچنین به محافظت از پوست در برابر آسیب نور خورشید کمک می کند.محققان نشان می دهند که بخش های مختلف از انار ممکن است برای ترمیم پوست آسیب دیده و افزایش تولید کلاژن با هم کار کنند.

8. آوکادو

آوکادو غنی از چربی سالم قلب، فیبر و ویتامین های مختلف و مواد معدنی ضروری برای سلامت می باشد.آنها همچنین دارای طعم خوشمزه و بسیار متنوع است.علاوه بر این، آوکادو حاوی ترکیبات منحصر به فرد به نام الکل های چرب پلی هیدروکسیلات است این می تواند با التهاب مبارزه کند و از پوست شما در برابر خورشید محافظت و به ترمیم  DNA آسیب دیده کمک می کند.

محتوای بالای چربی تک اشباع نشده و آنتی اکسیدان لوتئین و زیگزانتین محافطت از پوست و  DNA را فراهم می کند.

9. گوجه فرنگی

گوجه فرنگی خواص درمانی بسیاری قابل توجه دارد که برخی از آنها را می توان به میزان لیکوپن بالای آنها نسبت داد.لیکوپن یک نوع کارتنوئید است که خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و سرطان پروستات را کاهش می دهد.مطالعات نشان می دهد که آن نیز ممکن است پوست شما را از اشعه خورشید محافظت کند.در یک مطالعه، زنانی که مخلوطی از غذاهای سرشار از لیکوپن و سایر آنتی اکسیدان گیاهی خوردند بعد از 15هفته کاهش قابل اندازه گیری در عمق چین و چروک داشتند.پخت و پز گوجه فرنگی با چربی های سالم مانند روغن زیتون، به طور قابل توجهی جذب لیکوپن در بدن را افزایش می دهد.

 
10. ادویه جات

ادویه جات، بیش تر برای عطر و طعم به مواد غذایی اضافه می شود آنها همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلفی هستند که ممکن است اثرات مفید بر سلامت شما داشته باشد.جالب توجه است، تحقیقات نشان می دهد برخی از ادویه جات حتی ممکن است به جوان به نظر رسیدن پوست شما کمک کند.نشان داده شده است که دارچین سبب افزایش تولید کلاژن می شود که ممکن است به افزایش استحکام پوست و خاصیت ارتجاعی منجر شود.همچنین ممکن است آسیب های پوستی که یک نتیجه از محصولات نهایی پیشرفته قندی شدن (AGEs) است را کاهش می دهد که وقتی میزان قند خون بالا است رخ می دهد.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که کاپسیسین، که در فلفل تند پیدا شده است ممکن است بخشی از تغییرات وابسته به سن که در سلول های پوست رخ می دهد را محدود کند.علاوه بر این، زنجبیل حاوی جینجرول است این ترکیب دارای اثرات ضد التهابی است که ممکن است به جلوگیری از توسعه لکه های پیری که با توجه به قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد شده کمک می کند.

11. آبگوشت استخوان

اخیراً آبگوشت استخوان در میان مردم بسیار محبوب و سالم شناخته شده است.پخت و پز استخوان گوشت، مرغ یا ماهی برای مدت زمان طولانی انجام می شود این آبگوشت دارای مواد معدنی و دیگر اجزای مفید است.یکی از این اجزاء کلاژن است که دارای اثرات مفیدی بر روی عضلات و سلامت استخوان است.اگر چه هیچ تحقیقات منتشر شده در باره آبگوشت استخوان وجود ندارد شواهد نشان می دهد که کلاژن موجود در آن ممکن است به کاهش علائم پیری کمک کند.وقتی پخته شود کلاژن به ژلاتین تجزیه می شود که غنی از اسیدهای آمینه گلیسین، پرولین و هیدروکسی پرولین است بدن شما می توانید این اسیدهای آمینه را جذب و از آنها برای تشکیل کلاژن جدید در پوست شما استفاده کند.

مطالعات کنترل شده نشان داده اند که مصرف کلاژن ممکن است قابلیت ارتجاعی پوست، رطوبت و استحکام را بهبود بخشد آنها همچنین چین و چروک را کاهش می دهند.در یک مطالعه، در زنان یائسه ای که یک مکمل کلاژن و دیگر مواد غذایی مناسب مانند ویتامین C و E را به طور قابل توجهی به مدت 12 هفته مصرف کردند عمق چین و چروک کاهش یافت.
منبع: وب سایت رژیم سلامتی
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.