به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پس از ابلاغ بسته طرح تحول سلامت، زمینه سازی برای آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفت.
مهدی سیاح افزود: به این معنی که استاد دانشگاه نیاز به حضور در تمامی جلسات درسی را نداشته باشد و بخشی از کلاس ها به صورت مجازی از طریق وب و ویدیو کنفرانس برای دانشجویان ارائه شود.
وی تصریح کرد: برگزاری دوره های بازآموزی مجازی برای پزشکان، باعث صرفه جویی در وقت می شود و در مطب و منزل امکان استفاده از اطلاعات استادان وجود دارد.
سیاح اظهار کرد: این کار از 3 سال پیش در این دانشگاه کلید خورد و مرکز آموزش مجازی شامل یک استودیو تولید محتوا برای تدریس استاد و ضبط کردن راه اندازی شد.
اسماعیل ایدنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اذعان داشت: تقاضا برای آموزش عالی روز افزون است و با توجه به دستاوردهای تکنولوژی در جهان ما نیز باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امروزه آموزش مجازی در کشورها رو به گسترش است و این نوع آموزش بسیاری از موانع برای توسعه آموزش از جمله مقدمات فیزیکی و کلاس درس را برطرف می کند.
ایدنی بیان داشت: مرکز آموزش مجازی از ماموریت های برنامه طرح تحول سلامت برای نخستین بار در خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز راه اندازی شد.
انتهای پیام/گ