بهترین نوع ترب، آن نوعی است که آبدار، نازک، تند،‌ طویل و کم‌ریشه باشد. این گیاه، لطیف‌کننده و تحلیل‌برنده ورم‌ها است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بهترین نوع ترب، آن نوعی است که آبدار، نازک، تند،‌ طویل و کم‌ریشه باشد. این گیاه، لطیف‌کننده و تحلیل‌برنده ورم‌ها است.

البته ترب باعث ایجاد باد زیادی در بدن میشود و در کسانی که معده مرطوبی دارند، مانع از هضم غذا میگردد همچنین برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم، سنگ مثانه و... مناسب محسوب می‌شود.

از امام حسین (ع) روایت است که «برگ آن پراکنده‌کننده باد، مغز آن مدر ادرار و ریشه آن از بین‌برنده بلغم است».
 
آشامیدن آب ترب پخته برای رفع سرفه مزمن و طولانی، و دفع اخلاط غلیظ سینه و غرغره آب پخته آن با سکنجبین برای خناق مفید است.
 
خوردن ۸ مثقال (تقریبا ۳۵ گرم) آب شاخه و برگ ترب با سکنجبین، برای خارج کردن سنگ مثانه موثر است.

البته این ترکیب برای سر و دندان و چشم و گلو مضر به حساب می آید. آب ترب سیاه نیز برای دفع اورات و سموم بدن بسیار مفید است. بیماران می‌توانند از ترب برای جلوگیری از شکل‌گیری سنگ مثانه استفاده کنند.
 
برای گرفتن آب ترب،‌ آن را ورقه‌ورقه کنید و روی هر ورق آن عسل بریزید، و شب تا صبح در صافی بگذارید تا آب آن در ظرف زیرین بچکد و کشیده شود.

همچنین ترب سرشار از ویتامین C می‌باشد برای همین هم با خستگی مقابله می‌کند. می‌توانید به کودکان بالای سه سال شربت ترب سیاه بدهید تا خستگی گذرای آن‌ها از بین برود.
 
منبع:سلامت نیوز
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.