رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در آخرین بررسی‌های انجام شده مشخص شد میزان مصرف روزانه میوه، سبزی و لبنیات در کشور با میزان استاندارد فاصله زیادی دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی در رابطه با میزان استاندارد مصرف میوه، سبزی و لبنیات در کشور، گفت: متأسفانه مصرف میوه و سبزی از مقدار توصیه شده بسیار کمتر است. مصرف این اقلام در مقایسه با سبد مطلوب غذایی نشان می‌دهد که مصرف کمی دارد.
 
وی ادامه داد: یکی از این برنامه‌ها افزایش میانگین مصرف میوه و سبزی در کشور است. مصرف روزانه باید در سبزی 3 تا 5 واحد و در میوه‌ها 2 تا 4 واحد باشد. ما نیاز به بحث‌های فرهنگی و آموزشی داریم تا الگوی مصرف بهتر و بیشتر شود.
 
عبداللهی گفت: برای کنترل بیماری‌های غیرواگیر مثل دیابت، اضافه وزن و قلبی و عروقی مصرف میوه و سبزی بسیار اهمیت دارد.
 
رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: در رابطه با لبنیات نیز نسبت به سبد مطلوب غذایی بسیار کمتر از استاندارد مصرف می‌شود و کافی نیست. برنامه‌های متعددی در این زمینه وجود دارد که یکی از آنها شیر مدرسه است، قرار است از امسال شیر غنی شده با ویتامین D در مدارس توزیع شود.
 
وی افزود: همکاری با صنایع لبنی برای تولید لبنیات کم‌چرب و کم‌نمک که کلسیم بیشتری داشته و همچنین چربی کمتری دارند انجام می‌گیرد چرا که چربی موجود در این لبنیات چربی حیوانی بوده و باعث بیماری و اضافه وزن می‌شود.
 
عبداللهی گفت: سرانه مصرف روزانه لبنیات در کشور 190 گرم است در حالی که 250 گرم توصیه شده است. در واقع باید سالانه 165 کیلوگرم لبنیات مصرف شود در حالی که سرانه سالانه 70 کیلوگرم است.
 
منبع: فارس
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.