به گزارش
دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ،با روی کار آمدن موبایل های هوشمند با کارکردهای مختلف باید اعتراف کنیم که قطعا یک روزی می رسد که دلمان برای موبایل های اولیه و قدیمی تنگ می شود ، موبایل های که به سختی می توانیم آنها را از یاد ببریم .
۳۳۱۰ نوکیا ( سال ۲۰۰۰ )
گزینه دیگری برای شروع وجود ندارد. این گجت را میتوان موبایل سال ۲۰۰۰ نامید. مهم نیست که شما از این تلفن همراه استفاده کردهاید یا خیر، اما مطمئنا دلیل خاصی وجود داشته که رکورد فروش ۱۲۶ میلیونی از خود بر جای گذاشته و همچنان، یکی از بهترین تلفنهای همراه به شمار میرود.
T720i موتورولا ( سال ۲۰۰۲ )
قبل از اینکه قضیه وجود دوربین در موبایلها پیش بیاید، موتورولا T720i دارای قطعهای بود که به آن متصل میشد و نقش عکاسی را بر عهده داشت. باشه! درست است که کیفیت تصویر غیر قابل تحملی داشت، اما عکسهای سلفی با این موبایل استارت خورد! دوربین قابل چرخش این موبایل، میتوانست هر تصویری که نیاز داشته باشید را شکار نماید.
۶۲۱۰ بلک بری ( سال ۲۰۰۳ )
اگر شما به کیبوردهای QWERTY علاقهمند بودید، سخت پیش میآمد که ۶۲۱۰ بلکبری نتواند شما را راضی کند. کیبورد فیزیکی این محصول با بدنه پلاستیکی خوش رنگ و فانتزی آن، باعث شد تا بلکبری به محبوبیت خاصی در دنیا برسد. مطمئنا باید یک سال منتظر صفحه نمایش رنگی میماندیم، اما چه کسی اهمیت میدهد؟ این تلفن همراه توانست دنیای کار و اقتصاد را دگرگون کند.
۱۱۰۰ نوکیا ( سال ۲۰۰۳ )
۱۱۰۰ نوکیا را نه تنها به عنوان موفقترین، بلکه به عنوان پرفروشترین تلفن همراه میتوان به حساب آورد. قبل از قطع تولید آن، رکورد فروش حدود ۲۵۰ میلیونی را به خود اختصاص داده بود که این آمار فوقالعاده است. اگر دارندگان موبایل ۱۱۰۰ در یک محل گرد هم آیند، میتوانند چهارمین کشور پرجمعیت دنیا را به وجود آورند! مطمئنا پرچم این کشور هم از بازی مار ( Snake ) برگرفته خواهد شد!
Razr موتورولا ( سال ۲۰۰۳ )
چرا با یک صفحه نمایش کار کنید، وقتی میتوانید دو صفحه نمایش در اختیار داشته باشید؟ Razr موتورولا را میتوان یک موبایل تاشونده فوقالعاده به حساب آورد که دارای یک صفحه نمایش مخصوص پیغامها و نوتیفیکیشنها بود که به شما اجازه میداد تا بدانید چه زمانی نیاز به باز کردن آن دارید. به مانند ۳۳۱۰ نوکیا، این تلفن همراه را نیز میتوان مختص سال خود نامید و با رکورد فروش ۱۳۰ میلیون در تنها چهار سال، موفقیت خوبی برای شرکت موتورولا محسوب میشود.
N90 نوکیا ( سال ۲۰۰۵ )
طراحی تکه تکه! یکی از موبایلهای تزئینی در سراسر عمر دنیای تکنولوژی با صفحه نمایش ۲.۱ اینچی و دوربین ۲ مگاپیکسلی که قابلیت ضبط فیلم را نیز دارا است. اهرم محرک قرار گرفته در کنار آن نیز یکی از گزینههای خوب این تلفن همراه به شمار میرفت. اگر به همان زمان برگردیم و اپلیکیشنهایی مانند فیس بوک و توییتر و البته قابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G، امکان قرارگیری و نصب روی این موبایل را داشت، میتوانستیم آن را انقلابیترین تلفن همراه بنامیم.
W700 سونی اریکسون ( سال ۲۰۰۶ )
این محصول را میتوان اولین تلفن همراه با طراحی لبههای منحنی نامید که به صورت کاملا استاندارد انجام پذیرفته است. البته رنگ خاص نارنجی آن نیز یکی از دلایل معروفیت آن به شمار میرفت. همچنین دوربین به همراه فلشی که دارای محافظ قابل اسلاید بود و در کنار آن، بهرهگیری از دکمههای مخصوص موزیک، باعث محبوبیت بیش از حد این تلفن همراه شده بود.
۸۳۰۰ بلکبری ( سال ۲۰۰۷ )
زمانی که اپل از اولین آیفون رونمایی کرد، بسیاری از افراد که کارهای زیادی با بانکها انجام میدادند، مشغول ۸۳۰۰ بلکبری بودند. تلفن همراهی که از کیبورد فیزیکی QWERTY، طراحی خاص بدنه، اهرم لغزنده بسیار کاربردی و نرم افزاری که در زمان خود از احترام خاصی بهره میبرد، برخوردار بود.
آیفون ۳G اپل ( سال ۲۰۰۸ )
تعداد کمی از افراد هستند که اولین آیفون را خریداری کردهاند. چرا که در زمان خود، گران به نظر میآمد. اما آیفون ۳G آمد و همه چیز را تغییر داد. به مانند دو گزینه دیگری که در این مطلب معرفی شد، آیفون را میتوان تنها تلفن همراهی به حساب آورد که در سال ۲۰۰۸ میتوانستیم به آن تکیه کرده و روی آن حساب ویژهای باز کنیم و در واقع میتوان آن را تلفن همراه سال ۲۰۰۸ نامید.
انتهای پیام/