به گزارش
خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ رئیس اداره میراث فرهنگی- صنایع دستی وگردشگری صومعه سراامروزگفت : این جشنواره باهدف حفظ آیینهای بومی – محلی ومعرفی شیرینی سنتی رشته خوشکاربه گردشگران برگزارشد. علیرضامهرگان افزود : بیش از 500 نفرازسومین جشنواره رشته خوشکاردیدن کردند. وی گفت : درحاشیه این جشنواره نمایشگاه غذاهای محلی ومحصولات کشاورزی در 20 غرفه برگزارشد. رئیس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری صومعه سراگفت : تقدیرازپیشکسوتان پخت رشته خوشکاروبرپایی مسابقه طنابکشی،نمایش آیینهای سنتی غرب گیلان واجرای موسیقی محلی ازدیگربرنامه های سومین جشنواره رشته خوشکاربود. قدمت تهیه شیرینی محلی رشته خوشکاردرروستای طاهرگوراب صومعه سرابه 300 سال میرسد. این شیرینی فقط درگیلان پخت وبیشتردرماه مبارک رمضان مصرف میشود. انتهای پیام/م