محمد اعلایی رییس سنجش و ارزشیابی دانشگاه علمی کاربردی در گفت وگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به تعداد 1هزار و 58 مرکز علمی کاربردی در سطح کشور اظهار داشت: بر اساس آییننامه آموزشی ابلاغ شده به وسیله وزارت علوم تقویم آموزشی در هر ترم به صورت منسجم به همه واحدهای این دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ میشود و همه این مراکز موظفند نسبت به انتخاب واحد، زمان آغاز و پایان هر ترم تحصیلی بر طبق این آییننامه عمل کنند.
وی ادامه داد: تقویم آموزشی قبل از شروع سال تحصیلی در شورای آموزشی واحدهای استانی همچنین در دبیرخانه تخصصی این شورا با حضور مقام عالی این دانشگاه بررسی میشود و در مورد زمان بندی امتحانات تصمیمگیری نهایی صورت میگیرد.
رییس سنجش و ارزشیابی دانشگاه علمی کاربردی در خصوص برگزاری امتحانات بعضی از دانشجویان در یک روز گفت: دانشجویانی که حد مجاز نمره واحدهای ترمهای قبل را کسب نکردند و افرادی که جلوتر از چارت دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند ممکن است به دلیل این تداخل با برنامه دانشگاه، امتحانات بعضی از دروس آنها به طور همزمان در یک روز برگزار شود و این مسئله هیچ ارتباطی نسبت به عملکرد شورای آموزشی دانشگاه ندارد.
اعلایی با بیان اینکه ورودیهای بهمن همه 16 هفته قانونی خود را در سر کلاس حاضر بودند، افزود: نتایج قبولشدگان ورودی بهمن این دانشگاه به دلایلی دیر اعلام شد اما، این روند نتوانست تأثیر منفی در برگزاری کلاسهای درس و تقویم آموزشی بوجود آورد.
وی تأکید کرد: دانشگاهها موظفند 16 هفته کلاس های درس را برگزار کنند و اگر مرکزی نتوانست این 16 هفته را تکمیل کند باید برای دانشجویان کلاسهای جبرانی بگذارد تا قوانین و مقررات به درستی رعایت شود.
رییس سنجش و ارزشیابی دانشگاه علمی کاربردی ادامه داد: دانشگاه جامع به طور مرتب بازرسان آموزشی خود را به مراکز مختلف میفرستد، تاکنون هیچ گزارش تخلفی به شورای آموزشی مرکزی ارسال نشده است.
اعلایی یادآور شد: دانشگاه علمی کاربردی بخشی از هزینههای خود را از شهریه دانشجویان دریافت میکند و این هزینه در مقایسه با سایر مؤسسات آموزشی کمتر است.
انتهای پیام/