رئیس جمعیت هلال احمردر همایش “یک نفس همدلی یک دنیا صلح” با بیان این که جراحان و امدادگران هلال احمر در هشت سال دفاع مقدس با به خطر انداختن جان خود و حضور در خط مقدم جبهه باعث کاهش تلفات رزمندگان شدند، گفت: كادر درماني و امدادگران هلال احمر برای نجات جان انسان ها از جان مایه گذاشتند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در همایش "یک نفس همدلی یک دنیا صلح”، که در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت ولی عصر(عج) و آزادسازی خرمشهر افزود: حضرت ولی عصر(عج) مجری صلح و عدالت است و نجات همه انسان ها به وسیله او میسر خواهد شد.

وی در ادامه به پیشگاه شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس ادای احترام کرد و یادآور شد: رزمندگان اسلام در عملیات بیت المقدس خرمشهر را آزاد کردند و صلح و آرامش امروز ما مرهون تلاش و رشادت شهدایی است که اکنون در میان ما نیستند اما یاد، نام و خاطره آن ها برای همیشه زنده است.

دکتر ضیائی در ادامه به تاریخچه صلیب سرخ و هلال احمر اشاره کرد و گفت: بیش از ١٥٠ سال قبل فردی که در جنگ با مجروحان و کشته های بسیاری مواجه شد که اجازه رسیدگی به مجروحان از سوی طرفین جنگ داده نمی شد که این حرکت این فرد را بسیار متاثر کرد، به گونه ای که هانری دونان با بازگشت به شهر خود از روی فطرت انسانی نهضتی به عنوان صلیب سرخ و هلال احمر ایجاد کرد که در حال حاضر بیش از ١٩٠ کشور در دنیا به این نهضت پیوسته و اصول اهداف آن را پذیرفته اند.

بزرگترین سازمان بشردوستانه کشور مبتنی بر خدمات داوطلبانه فعالیت می کنند

رئیس جمعیت هلال احمر به جمعیت هلال احمر به عنوان بزرگترین سازمان مردم نهاد و شبکه داوطلبی کشور، اشاره کرد و ادامه داد: بزرگترین سازمان بشردوستانه کشور مبتنی بر خدمات داوطلبانه فعالیت می کنند که این نشانی از اهتمام مردم به فعالیت های بشردوستانه است.

وی  تصریح کرد: جمعیت هلال احمر ایران بیش از ٩٤ سال است که به نهضت صلیب سرخ و هلال احمر پیوسته و قبل و بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی خدمات بسیار خوبی را به مردم ارائه کرده است.

وی با بیان این که یکی از دلایل کاهش تلفات جنگی وجود بهترین جراحان در خط مقدم جبهه بود، اظهار کرد: كادر درماني و امدادگران هلال احمر برای نجات جان رزمندگان و مجروحان از جان مایه گذاشتند و با استقرار در بیمارستان های صحرایی در خط مقدم جبهه مجروحان را مداوا کردند.

به گفته دکتر ضیائی؛ اسلام از نظر حقوق بشردوستانه بسیار غنی است و در جنگ ها اکیدا توصیه نموده که به زنان و کودکان آسیبی وارد نشود.

می توان از پتانسیل وجودی جوانان به نحو مطلوب استفاده کرد

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که یکی از افتخارات جمعیت هلال احمر همکاری نیروهای جوان با این جمعیت است، بیان کرد: جوانان نیروهایی پرافتخار، نوآور، جسور و متفکر هستند که می توان از توانمندی ها و پتانسیل های موجود در آن ها به نحو مطلوب در جمعیت هلال احمر استفاده کرد.

 وی تاکید کرد: به عنوان عضوی از نهضتی بشردوست از حضور جوانان استفاده مطلوب خواهیم کرد و جمعیت هلال احمر اهداف بلندی را دنبال می کند که جوانان و دانشجویان این مرز و بوم می توانند در تجلی این اهداف بلند گام بردارند.

وی به وجود 4 میلیون دانشجو در دانشگاه های سراسر کشور اشاره کرد و اذعان داشت: تمامی دانشجویان می توانند در قالب کانون های دانشجویی به اجرای پروژه های مثمر ثمر بپردازند و در گسترش شبکه ای این کانون ها گام بردارند.

کمک جامعه پزشکی و نظام سلامت به صلح و بشردوستی

 در ادامه دکتر علی اصغر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تبریک سالروز حضرت ولی عصر(عج) و آزادسازی خرمشهرگفت: خانواده شهدا و جانبازان سفیران صلح هستند که با رشادت ها و ایثار خود صلح پایدار را برای کشور به ارمغان آوردند.

وی ادامه داد: آنچه صلح را مستمر می کند اقتدار کشور است که این اقتدار بایستی از نظر علمی، نظامی، سیاسی و اجتماعی ترسیم شود که در این میان دانشگاه ها در ایجاد اقتدار علمی نقش اساسی دارند.

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، جامعه پزشکی و نظام سلامت را موجب پایداری صلح دانش و افزود: در کشور ما تلاش شده تا کمک های شایسته ای برای برقراری صلح انجام شود که جامعه دانشجویی به خاطر آزادی خواهی و عدالت محوری نقش پررنگی را در تداوم صلح داشته است.

به گفته دكتر پيوندي در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از فعالیت های اجتماعی دانشجویان حمایت شده و خوشحالیم که کانون دانشجویی هلال احمر "تپش” همایشی را برگزار کرد که سرآغاز حرکتی هلال احمری در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار