ششمین جشنواره استانی توت فرنگی با حضور مسئولان و کشاورزان نمونه در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،دبیر اجرایی جشنواره استانی توت فرنگی، در حاشیه این جشنواره گفت: توسعه توت فرنگی با نام کردستان و ارگانیک بودن آن ادغام شده است.

شاهرخ عبدالکیمی با اشاره به اینکه برای رسیدن به این مهم تمام مردم کردستان همدل شده‌اند، افزود: توت فرنگی کردستان در چند سال اخیر توانسته است رونق و تحول زیادی را ایجاد کند و این جای خرسندی دارد.

دبیر اجرایی جشنواره استانی توت فرنگی با اشاره به اینکه کشاورزان چشم به توسعه بیشتر این محصول دوخته‌اند،بیان کرد: این جشنواره با محورهایی از جمله توسعه محصول ارگانیک، مدیریت بهینه منابع آب و خاک، توسعه سیستم نوین کشت، بازاریابی و صادرات اجرا می‌شود.

عبدالحکیمی در پایان گفت: در راستای تحول و توسعه توت فرهنگی، این طلای سرخ کردستان کشاورزان، مسئولین و اساتید تلاش کرده‌اند که باید قدردان زحمات آنها باشیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار