ابوالفضل فراهانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در گفتوگو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به ضرورت توسعه بیش از قبل این دانشگاه اظهار داشت: رسالت دانشگاه پیام نور در توسعه مسائل آموزشی مبتنی بر فناوری اطلاعات و It تولید محتوای الکترونیکی دروس مقطع کارشناسی ارشد باید صورت بگیرد.
وی ادامه داد: اساتید دانشگاه پیام نور علاقه مند به همکاری در تولید محتوای الکترونیکی دروس دانشگاهی می توانند درخواست خود را تا تاریخ 30 اردیبهشت ماه با مراجعه به نشانی info.lms@pnu.ac.ir به دفتر آموزش های آزاد و چند رسانه ای ارسال نمایند.
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور در خصوص ارزیابی کلاس های الکترونیکی این دانشگاه گفت: واجدین شرایط می توانند آمادگی خود را در دو بخش ممیزی و ارزیابی کلاسهای الکترونیکی ضبط شده در سامانه LMs و تولید محتوای الکترونیکی از طریق ضبط تدریس الکترونیکی در قالب استاندارد تدوین شده محتوای الکترونیکی اعلام کنند.
فراهانی با بیان اینکه امتحانات رشته های الکترونیکی به صورت حضوری برگزار میشود، تصریح کرد: به خاطر بالابردن کیفیت و کمیت، امتحانات رشتههای الکترونیکی در مقطع ارشد دانشگاه پیام نور به صورت حضوری در واحدهای دانشگاهی انجام می شود.
وی عنوان کرد: راه اندازی رشته های الکترونیکی فعلا در مقطع ارشد امکان پذیر است و ما در حال آماده کردن بسترها برای ایجاد رشته های الکترونیکی در مقطع کارشناسی هستیم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ادامه داد: اعضای هیات علمی برای همکاری باید علاوه بر سابقه تدریس الکترونیکی، دارای رتبه علمی استادیار و بالاتر بوده و حداقل دو نیمسال سابقه تدریس در دروس مورد در خواست را داشته باشند.
فراهانی یاد آورشد: بر اساس برنامه های تدوین شده در حوزه آموزش الکترونیکی مبتنی بر فن آوری اطلاعات، در سال آینده تعداد محتوای الکترونیکی دانشگاه به دو برابر و تعداد رشته های دارای مجوز پذیرش به صورت الکترونیکی به 122 رشته در مقطع کارشناسی ارشد افزایش می یابد.
انتهای پیام/