به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، تبدیل دانش به ارزش، ایجاد بستر مناسب برای تبدیل نمونه های آزمایشگاهی به نیمه صنعتی و توسعه نگرش کاربردی به نتایج پژوهش های علمی از جمله اهداف راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی اصفهان است.
از جمله برنامه های مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی می توان به ارائه تسهیلات به واحد های فن آور بدون ضمانت، تخفیف فضاهای مناسب برای توسعه فن آوری های با قابلیت تجاری سازی و خدمات مشاوره ای در حوزه تهیه طرح کسب و کار اشاره کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در این مراسم گفت: باید مدل های اقتصادی در دانشگاهها تغییر کند و ارتباط نظام مند با دانش آموختگان برقرار شود.
سورنا ستاری افزود: تغییر مدل های اقتصادی دانشگاه با ورود بخش خصوصی امکانپذیر است تا بتوان از سرمایه گذاری این بخش در دانشگاه سود برد.
وی اظهار کرد: درصد قابل توجهی از درآمد دانشگاه ها باید از محل فروش فناوری، صنعت و دانش باشد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: دانشجویانی که از این مراکز نوآوری دانش آموخته می شوند همیشه در قبال دانشگاه متعهد هستند و ارتباط خود را بطور دائم با دانشگاه برقرار می کنند.
ستاری افزود: امسال دولت اولویت خود را بر تحول جدی در بودجه های پژوهشی گذاشته است.
وی با بیان اینکه بودجه دولتی در پژوهش، بازده بودجه خصوصی را ندارد، گفت: تا زمانیکه بخش خصوصی وارد این عرصه نشود نمی توان آنرا به اقتصاد مفید تبدیل کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیزبا اشاره به اینکه نظام پژوهش اقتصادی دانشگاه با نگاه نوآوری و فناوری شکل گرفته است اظهار داشت امروز دانشگاه علاوه بر رسالت خویش در حوزه تولید دانش و تربیت نیروی انسانی، بحث نوآوری، فن آوری و تجاری سازی را نیز بر عهده دارد.
سید محمود مدرس هاشمی افزود: از یک سال و نیم پیش مدیریت نوآوری و تجاری سازی فن آوری در حوزه معاونت پژوهشی در این دانشگاه تشکیل شد که سه اداره نوآوری ، کارآفرینی و انتقال فناوری به عنوان زیر مجموعه های این مدیریت شکل گرفت.
وی تصریح کرد:برای مرکز رشد دانشگاه که مکانی برای شکل گیری شرکت های دانش بنیان است با شهرک علمی و تحقیقاتی توافقنامه ای منعقد شد که این مرکز در شهرک مستقر شود.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان از مسئولان استان و کشور خواست از ظرفیت های این
دانشگاه در حوزه فن آوری حمایت جدی شود.
انتهای پیام/م