سرهنگ كردلوافزود: امنيت عمومي به عنوان مقوله اي فراگير و پيش شرط در هر نوع برنامه ريزي سياسي، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، جايگاهي برجسته دارد؛ تأمين اين مهم براي خانواده به عنوان يکي از نهادهای اجتماعی حياتی است.
وي با تأكيد بر استفاده از تمامي ظرفيت هاي سازماني و فراسازماني، گفت:با مشاركت و مسئوليت پذيري دستگاه هاي مسئول و همچنين همراهی و همدلی اقشار جامعه، تمامی تلاش خود را در راه تحقق امنيت و احساس امنيت پايدار در جامعه ، بكار خواهيم بست.
اين مقام مسئول،پيشگيري را مقدم بر درمان در موضوعات اجتماعي دانست و تصريح كرد:در برنامه هاي مأموريتی نيروي انتظامي،پيشگيري را مقدم بر برخورد دنبال مي كنيم و در اين راه ارتباط فعال خود را با مسجد ، محله و مدرسه و ساير نهادهاي اجتماعي، حفظ خواهيم كرد.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان زنجان، تاکيد کرد: امروزه پيشگيري اجتماعی از وقوع جرم، به عنوان يک راهبرد هدفمند در راستای تأمين امنيت عمومی، يکي از سياست هايی کليدی سازمان ناجا به منظور توسعه امنيت عمومي و ارتقاء احساس امنيت است.
سرهنگ كردلو با تاكيد بر اينكه توليد سرمايه اجتماعي با تقويت تعاملات و ارتباطات اجتماعي ميان پليس و مردم و تقويت فرهنگ پاسخگويي به آحاد جامعه و افزايش رضايتمندي مردم امکانپذير خواهد بود، گفت: نيروي انتظامي در حال حاضر، در برخورد با مجرمان،هنجارشكنان و عدول كنندگان از قانون، در اوج اقتدار و در برابر عموم مردم به عنوان خادم و خدمتگذار ، همراه ، دلسوز و در اوج رأفت و مهرباني قرار دارد.
اين مقام مسئول مشاركت مردم را در كاهش جرائم موثر خواند و اظهار كرد : پليس بايد با تعامل با سازمان ها ، نهادها و اقشار مختلف مردم از ظرفيت آنان در جهت تحقق اهداف ماموريتي ، پيشگيری از جرائم و كنترل و مهار آسيب هاي اجتماعي استفاده كند.
معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان زنجان در پايان با اشاره به اينکه رعايت حقوق شهروندی ، تكريم ارباب رجوع و پاسخگويي به مطالبات مردم يکي ديکر از اولويتهاي پليس است، گفت: رعايت حقوق شهروندی، تكريم ارباب رجوع و پاسخگويی به مطالبات مردم از اهداف اساسی ما در انجام ماموريتها است .
انتهای پیام/ن