به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ طالبی شیرین و خوشبوتر از گرمک است.
قسمت های مورد استفاده طالبی و گرمک عبارتند از:میوه و تخم میوه.طالبی یکی از بهترین منابع ویتامینA است و مملو از بتا کاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامینA می شود.
در یک فنجان آب طالبی فقط 56 کالری انرژی وجود دارد ولی 129% نیاز روزانه ما به ویتامینA را تامین می کند که تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است.
خواص درمانی گرمک و طالبیطالبی میوه ای اشتها آور است.طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.
خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.
انتهای پیام/