به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان ؛ پایگاه اینترنتی نشنال جئوگرافیک در گزارشی به قلم "گِیب بولارد" نوشت: جمعیت فاقد دین و مذهب در جهان در حال گسترش است بطوریکه هماکنون "بیدینی" دومین آیین مردم جهان از لحاظ گستردگی در کشورهای مختلف به حساب میآید. در آمریکا افراد فاقد دین یک چهارم جمعیت این کشور را تشکیل میدهند که از مسیحیان کاتولیک و پروتستانها پیشی گرفتهاند. در اروپا وضع از این هم بدتر است و طبق جدول پراکندگی ادیان که از سوی مرکز جهانی مطالعات ادیان منتشر شده است، تقریبا همه کشورهای اروپایی درگیر ماجرای بیدینی شدهاند. فرانسه سردمدار خداستیزان در اروپا است. هلند و نیوزلند در رتبههای بعدی قرار دارند و پیشبینی میشود انگلیس و استرالیا نیز به زودی اکثریت جمعیت مسیحی خود را از دست خواهند داد. نتایج تحقیقات نشان میدهد فراگیر شدن بیدینی در جهان، دیدگاه پیروان آن را نسبت بهخ مرگ و حیات پس از آن به کلی تغییر داده است.
البته دینداران نیز با افزایش فعالیتهای خود، گعرصه رقابت را به پیروان بیدینی واگذار نکردهاند. در بخشهایی از جهان مانند صحرای بزرگ آفریقا فراگیر شدن دین شدت بیشتری گرفته است.
پیروان آیین بیدینی در غرب اغلب با بحران هویتی مواجه و درمورد وجود قدرت برتر و لایتناهی خداوند دچار تردید هستند. در آمریکای شمالی و اروپا اغلب جمعیت، جوانتر از میانگین سن جمعیت جهان هستند. در آمریکا 11 درصد از مردم پس از دهه 70 میلادی و در خانوادههایی سکولار به دنیا آمدهاند و به همین دلیل گرایشی به دین و مذهب ندارند.
بالغ بر نیمی از جمعیت جهان مسیحی و یا مسلمان هستند. پیروان اسلام و مسیحیت در 200 کشور جهان اکثریت جمعیت را تشکیل میدهند. چگونگی سیاست گذاری مقامات دولتی در کشورهای مختلف نیز بر خط مشی مذهبی مردم آن کشور نیز تاثیرگذار است. زمانیکه "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا، به کاخ سفید راه یافت، خواستار تعامل خوب و سازنده میان ادیان به ویزه مسلمانان و مسیحیان شد؛ اما نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016، در هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، توجه اندکی به مذهب دارند. "هیلاری کلینتون" در این باره گفت: تبلیغ و موعظه درباره مذهب، اساسا کار من نیست. "برنی سندرز،" دیگر نامزد دموکرات، نی گفته بود: من در مسائل مربوط به مذهب هیچ دخالتی نمیکنم. "دونالد ترامپ" و "تد کروز" دو نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نیز از اظهارنظر درباره این موضوع امتناع کردند.
رنگ بنفش نشاندهنده مناطقی است که جمعیت آنها به سمت "بیدینی" متمایل شده است:
جدول زیر نشان میدهد از سال 2005 تا 2015، رنگ سرمهای به بیدینی، رنگ بز به اسلام گرایش پیدا کرده است. بخشهای خاکستری نیز کمرنگ شدن دین مسیحیت را نشان میدهد:
نقشه پراکندگی ادیان در جهان، رنگ بنفس فاقد دین، آبی مسیحیت، سبز اسلام، قرمز هندو و زرد بودایی را نشان میدهد:
انتهای پیام/
من اشتباه میکنم یا اینکه واقعا این رنگ ها وجود نداره؟؟؟
اصلا تبار شهروندان استرالیا اروپایی است