به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین نمونه از تراشه وایفای پرسرعت سال گذشته ساخته شد که برای دریافت و ارسال اطلاعات نیاز به دو آنتن مجزا داشت.
اکنون محققان با مدیریت پروفسور "هاریش کریشناسومی" متخصص مهندسی الکترونیک از دانشگاه کلمبیا، بدون کاهش در سرعت تراشه اقدام به حذف یک آنتن کردند.
کریشناسومی معتقد است که با ساخت تراشه جدید باید منتظر تحولی در دنیای ارتباطات راهدور باشیم، چرا که این تراشه اولین نمونه ساخته شده در بستر سیلیکون است که امکان دریافت و ارسال اطلاعات در یک زمان و یک فرکانس را مهیا کرده است.
وی در ادامه افزود: به کمک این دستاورد سرعت انتقال دیتا یا اطلاعات به صورت بیسیم دو برابر شده و برای اولین بار امکان ارسال و دریافت اطلاعات در یک آنتن امکانپذیر شده است.
"نیگار ریسکار" دانشجوی دکترای مهندسی الکترونیک در مورد مهمترین مزیت تراشه وای فای جدید عنوان کرد: برای ساخت این تراشه از مواد و معماری مداری سادهتر استفاده شده است تا هزینه ساخت و اندازه تراشه به مراتب کمتر شود.
محققان معتقدند که با ساخت تراشه جدید تولیدکنندگان تجهیزات الکترونیک آزادی بیشتری در قیمتگذاری محصولات تولیدی خود خواهند داشت.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/